請問有無診所唔駛點預約就可以照到超聲波?感謝

suzybaby
|
急問!請問各位jm,知道邊度可以盡快照到超聲波嗎?
剛發現有左,大慨7weeks,想照閃閃同確定預產期

打過去幾間都約到兩個月後先有期(emoji)
感謝大家先(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
wing1990
|
suzybaby 發表於 19-1-25 16:19

我都係啱有左 我都想知道

雲妮mum
|

荃灣港安醫院,沙田仁安醫院,幾位醫生較易約,即日都試過bk到
suzybaby
|
雲妮mum 發表於 19-1-25 16:22
荃灣港安醫院,沙田仁安醫院,幾位醫生較易約,即日都試過bk到

唔該曬你,請問知道大概幾錢嗎?
我打左去港安,但佢話答唔到個實價係幾多,話第一次去會抽血之類,要醫生先報到個價.....
雲妮mum
|
suzybaby 發表於 19-1-25 18:51
唔該曬你,請問知道大概幾錢嗎?
我打左去港安,但佢話答唔到個實價係幾多,話第一次去會抽血之類,要醫生 ...

港安係診症+照聲波預一千多d,但要驗血?hcg確認有bb?呢個唔清楚
仁安朋友流啡睇過,拎埋安胎藥千四左右
kasiall
|
上個月約屯門栢麗游菁蔚醫生,過兩日就去得,齋照超聲波700,畀左四張相
eva_blythe
|

王紹宏醫生都易book,我試過即日都有得睇
somhine
|
荃灣伍大強醫生都好易約,係南豐上面。
angelkk
|

佐敦關泳恩醫生
Sharonto1020
|

浸會醫院好快可以照
Nadiac
|

旺角雅蘭有2個,黃婉霞,何新妮