自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

回覆樓主:

幸福在你前面
人渣垃圾留俾啲cheap女人小三啦!
你已到最低,後面會好過依家
諗吓個囡
加油

大宅

回覆樓主:

喊咗成晚,好多謝大家,bk真係好有愛,亦多謝鬧醒咗我,我真係唔應該咁自私,已經令囡囡無咗完整家庭,我以後必須加倍愛佢,為咗個囡,我會堅強d

男爵府

回覆樓主

離開個賤人la

子爵府

親子王國15週年勳章

lovesue09 發表於 19-1-25 22:26
喊咗成晚,好多謝大家,bk真係好有愛,亦多謝鬧醒咗我,我真係唔應該咁自私,已經令囡囡無咗完整家庭,我以 ...

有手有腳,你驚搆唔掂,起初可能有困難,嘗試找社署幫忙。路係直,不用怕。

二手市場>>懷疑受騙或不愉快事件張貼區>>睇#1656,騙子andy.ma,賣2手舊計數機$100,騙人9成新,最終delete post 不退錢

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

lovesue09 發表於 19-1-25 20:53
佢不只一次對我唔住,呢段感情中,彼此都傷害過大家,就因為佢對我不忠,令我對佢無信任,成日check住,佢 ...

加油!搵過一個愛你朋友

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

千祈唔好諗要死,好蠢架!
我廿年婚姻也失去,經歷過行屍走肉既生活,
沉淪迷失咗一排,今日我終能活得比佢好。
也遇上一個待我很好的男人,世界上沒有過不去的難關,呢句說話是真的,加油!

子爵府

回覆樓主:

勇敢一點,你就會看到光芒!

唔好做傻事!世界好大,無咗佢,唔使死!你仲有囡囡,家人,朋友,甚至一個唔識你既bk jm 都支持你!你自己要勇敢!講真,無人幫到你,唔通我係到講兩句可以解決到?最終要靠自己,無輪遇到咩事,同自己講,一定過得到既!他日你望返轉頭,一定會慶幸自己今日選擇勇敢離開佢,選擇勇敢活下!

加油

珊瑚宮

2024年龍年勳章

喊咗成晚,好多謝大家,bk真係好有愛,亦多謝鬧醒咗我,我真係唔應該咁自私,已經令囡囡無咗完整家庭,我以 ...

加油! 離開呢個人你一定會開心幸福過依家

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

努力向前走!世界好大的!加油

子爵府

為那唔愛你的狗公去死?仲要帶埋阿女?唔係瓜?狗公值兩條人命咩?
如果太傷心,就慢慢來,深呼吸,坐下來,慢慢步處吓下一步。那個人對你不能忠誠,沒有信任,那離開他吧。可惜嗎,想深入一些就知沒有什麼可惜。
前面的路自己為女兒創造,世上沒難事。加油呀!
I support autism acceptance!

男爵府

佢不只一次對我唔住,呢段感情中,彼此都傷害過大家,就因為佢對我不忠,令我對佢無信任,成日check住,佢 ...

搵社工幫手

男爵府

回覆樓主

祝福你每天都過得比昨天好

水晶宮

離婚啦!真係搞唔掂咪搵社工幫囉!絕對唔會為錢,再忍個咁嘅男人!同埋個囡走啦

水晶宮

2018復活節勳章

正一垃圾,佢都癡孖筋

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

呢番說話同我前夫渣男一模一樣,講到隔條河去搵女人就無問題你出聲仲要話番你錯! 離開左條人渣而家生活不知幾開心,我覺得有番自己人生,亦好好彩識到我而家100 分既老公,所以唔好為左個人渣放棄自己同個囡,明天會更好呀!

琥珀宮

回覆樓主:

你老公好有錢?

禁止訪問

男爵府

對佢有感情先會傷心,唔好諗太多,小朋友需要媽媽。
你現在一係當佢同屋住,收左$就算,無期望就無失望,一係分開,長痛不如短痛,加油

侯爵府

回覆樓主:

努力走過!加油

男爵府

唔好為左呢d人,犧牲自己同小朋友,離開一個唔識珍惜你,尊重你嘅人,你仲有屋企人同朋友支持你㗎。
結束了愛情,復活了生命

首頁
12345...6

尾頁

跳至