孕三十週,唔小心食左東海x蛋糕。。

Jessicakyy
|

有cream mousse又芝士蛋糕,而家有點擔心,。。
如果真有事,幾時會唔舒服格 ><
肥虎虎
|
Jessicakyy 發表於 19-1-27 22:39
...

無事架,唔好疑神疑鬼
Jessicakyy
|
肥虎虎 發表於 19-1-27 22:49
無事架,唔好疑神疑鬼

(emoji)(emoji)
|
無法 你都食左 不知者不罪
Vk_kwan
|
唔食得架咩?
smilecc0127
|
...

因為擔心用既蛋無煮熟?
Peipei_CW
|
都食左,唔好諗啦~唯有下次小心d
tingtingma630
|
無事架,don't worry! 擔心就搵個醫生check 下~
KIMKIM85
|
...

邊有甘多野吾食得呀 吾過量就無問題 太過疑神疑鬼
Jessicakyy
|
KIMKIM85 發表於 19-1-28 01:13
邊有甘多野吾食得呀 吾過量就無問題 太過疑神疑鬼

哈哈哈。。。謝謝~!
李露眉
|
下,我有食蛋糕
babybreadmama
|
邊有咁易有事
TMANIC
|

我有左時,成日食tiramisu都係咁,都有30週唔洗咁驚
tiramisu用raw egg整,又有甜酒
Kakababeeeee
|
...

其實食小小,係無事ga,你又五係瘋狂食勁多,放心啦。。。。我有左嘅時候,都五知道五可以食軟雪糕,照食,都無事啊
Zazayuki
|
...

我都係食左 冇事 唔使擔心
Jessicakyy
|
Zazayuki 發表於 19-1-28 17:19
我都係食左 冇事 唔使擔心

好呀!
sita`
|
...

沒事架,唔使擔心
又唔係唔食得
GCHK
|
冇事嘅,唔使太擔心,傻豬
yannes818
|
...

未聽過唔食得,食左幾次都冇問題
haha748494
|
都已經食左喇,唔好自己嚇自己喇,下次注意喇。