自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主

我好明白,Kat-tun 個時我都傷心左好耐(emoji)(emoji)

男爵府

牛年勳章

超超超喜歡Nino,也支持leader,雖然非常不捨,但都只有尊重他們的決定無奈接受現實...其實近二、三年,每次見到leader出現總覺得佢好似好疲累咁,唉,總之心痛啦

伯爵府

2024勳章

terrychun 發表於 19-1-28 21:36
我好明白,Kat-tun 個時我都傷心左好耐(emoji)(emoji)

多謝你的安慰,真的是J飯才會明白的

別墅

我以前都好迷,不過好多年無追番組買goods
佢地咁樣開記招我覺得都好過係發生咩唔開心既新聞令佢地要解散

伯爵府

2024勳章

有點好消息
就是c6批准我參戰,bid唔bid到飛一回事
但起碼去買買周邊
至於抽飛c6說,講到舊人先行
應該都抽唔到多囉
但入了FC先Bid飛,就算查飛都是FC會員
同行丫

伯爵府

2024勳章

mj830 發表於 19-1-28 22:44
我以前都好迷,不過好多年無追番組買goods
佢地咁樣開記招我覺得都好過係發生咩唔開心既新聞令佢地要解散:n ...

你又講得對既

男爵府

cbeyond 發表於 19-1-28 09:24
好快會習慣。
之前smap解散時, 粉絲咪又係話, 現在咪日子一直過

日子無錯係一直過,但係心底裏永遠都好似穿咗個窿咁

男爵府

Sakuraohno 發表於 19-1-28 17:57
2年時間通知,我都知道好好了
但真的很不捨得

好來好去,可能佢哋將來都會有重聚嘅一日

好過smap 啦...我相信我有生之年都再見唔到

男爵府

Sakuraohno 發表於 19-1-28 22:49
有點好消息
但起碼去買買周邊

祝你成功

大宅

Sakuraohno 發表於 19-1-28 22:49
有點好消息
但起碼去買買周邊

我都搵左日本親戚幫手抽飛,上年announce 5*20 tour果陣時,我仲諗哩排好忙,買goods算數,而家真係再唔睇就冇機會了。

琴日啱啱聽到覺得晴天霹靂,而家再諗諗下,2021年leader都40了,五子都係junior到而家做咗一世johnnys,想要體驗下唔同嘅人生都好正常。難得全部member都願意支持leader,又俾足緩衝期我哋fans,其實真係處理嘅好好了!

只不過Johnnys嘅世代真係要過去了,SMAP都散咗,NEWS散咗,KT散咗,關8唔齊人,TT散咗,T團都等於散咗,好彩KK仲係度...一間影響我整個少女時代嘅公司,就咁物是人非。當真人面不知何處去,桃花依舊笑春風

大宅

ayakaya 發表於 19-1-29 02:41
我都搵左日本親戚幫手抽飛,上年announce 5*20 tour果陣時,我仲諗哩排好忙,買goods算數,而家真係再唔睇 ...

NEW未散啊,雖然系9=》8=》7=》6=》4 甘不斷少人,但係仲系度
KT都未散,雖然都得返一半人

另外,除了KK之外,仲有V6人夫團系度。

唉,J家宜家真係唔知點啦,Arashi之後感覺再無國民團,青黃不接啊。
Johnny san, you要頂住啊!

伯爵府

2024勳章

koizaki 發表於 19-1-28 14:52
我而家問緊幫我代辦入會果間要搞幾耐先得。
不過佢官網有講,
雖然接受新會員加入同抽飛,

唔好意思呀,原來我account 係不可以回覆PM的

我昨天,睇左信和有間幫人入會,但佢收得幾貴
而且,仲飛只有2-4%
計計埋埋抽飛都好貴

男爵府

我最後掙扎, 死拼抽CON飛中...
好SAD...

伯爵府

2024勳章

C.yan110 發表於 19-1-30 12:09
我最後掙扎, 死拼抽CON飛中...
好SAD...

係啦,好傷心,同朋友講,佢哋又唔明果種sad
我諗只有我們J粉才明白

我的C6話不如Bid飛了,因為抽飛要2人都是FC

男爵府

Sakuraohno 發表於 19-1-30 12:20
係啦,好傷心,同朋友講,佢哋又唔明果種sad
我諗只有我們J粉才明白

嗯~ 祝 會抽飛既大家都好運啦!!!

BTW, 我想講:
佢地5係解散, 係團活動休止, 2樣野黎!
櫻井係節目講左佢地會再出返黎既~
我地比D時間大野休息下啦!!
其實大野由一組團開始已經話想退出, 但點都好, 佢都努力奮鬥左咁耐...
我地作為飯既, 好好咁等待佢返黎吧!
係呢段時間其他團員都會繼續工作架嘛... 我地都可以繼續支持住另外4個先架!~

男爵府

Sakuraohno 發表於 19-1-30 11:59
唔好意思呀,原來我account 係不可以回覆PM的

我昨天,睇左信和有間幫人入會,但佢收得幾貴

抽飛真係靠彩數,
但我都諗住博一博
因為去bid飛可能會成萬蚊一張

首頁

尾頁

跳至