有無人個中銀個指紋登記點轉?

無話可說
|
因為隻左手手指成日感應唔到我指紋,我想轉用右手,知唔知點樣set呀?係咪要成個apps剷走重裝?
applefei
|
無話可說 發表於 19-1-28 14:47
因為隻左手手指成日感應唔到我指紋,我想轉用右手,知唔知點樣set呀?係咪要成個apps剷走重裝?
...

你有冇試右手,我用中銀左右手開都可以,好似係跟手機登記,你試吓係手機上再設定。
無話可說
|
applefei 發表於 19-1-28 15:50
你有冇試右手,我用中銀左右手開都可以,好似係跟手機登記,你試吓係手機上再設定。
...

就無以前只登記左左手咋! 手機唔知邊度搞!去銀行問職員,叫我拎飛或者排隊等
fanny590
|
我手機設定左左右手指紋, 就可以左右手都入到中銀APPS喎
無話可說
|
fanny590 發表於 19-1-28 16:02
我手機設定左左右手指紋, 就可以左右手都入到中銀APPS喎

我唔係喎,當初搞係經中銀apps set,唔係經電話喎,我係銀行職員面前佢幫我搞
singababy.v3v
|
...

你重set電話開鎖指紋 佢系跟你電話入邊開鎖指紋架
無話可說
|
singababy.v3v 發表於 19-1-28 16:15
你重set電話開鎖指紋 佢系跟你電話入邊開鎖指紋架

係?但記得岩岩搞ebanking 係職員係中銀apss set野喎!咁我試下del左手機果個,再入新既先
singababy.v3v
|
無話可說 發表於 19-1-28 16:18
係?但記得岩岩搞ebanking 係職員係中銀apss set野喎!咁我試下del左手機果個,再入新既先
...

試左未? 得吾得
1010mum
|
...

佢係用返你手機的開機指紋。
你 set 過自己手機果個就是。
無話可說
|
singababy.v3v 發表於 19-1-28 16:42
試左未? 得吾得

搞掂喇
無話可說
|
1010mum 發表於 19-1-28 17:44
佢係用返你手機的開機指紋。
你 set 過自己手機果個就是。

終於成功了!我洗晒指紋,重新入幾隻
Poyau    發表於 19-1-29 00:07
|
手機app 係跟電話,你在電話攪便可。

反而我登記櫃員機用指紋,但無次用倒,最後都係用返密碼