流行都市

djwong
|
我平時在bk多數都係睇,懶得打字,今日無意中睇完無記嘅流行都市,不得不發表我依個感想。

話說頭先lunch係公司附近做gym,一邊踩單車一邊局住睇流行都市。雖然知道大王安德x一向都有做善事,同埋對老人家好好,但印象中佢做主持時講嘢大大聲聲,所以無甚好感...... 直到今集我對他完全改觀了!亦明白點解佢可以留低同一班後生仔做主持。

今集介紹鮑魚,有個後生男主持就講笑話:(大概意思) 我地唔好似大王咁(有錢),食唔起咁貴嘅鮑魚,咁有冇平d嘅鮑魚......
大王安德x以9秒9速度話:(大概意思) 唔好話食唔起,我哋都有其他經濟實惠嘅選擇...... 我覺得佢好有警覺性同經驗。

到下一環節,佢哋出去玩遊戲之類嘅中心,佢同黃x琪合作將個波在遊戲板上運去另一邊,中間個過程佢哋十分攪笑,所有對話真係超級好笑,我都忍唔住邊踩單車邊捧腹大笑!

佢可以同啲後生打成一片,從中亦睇得出佢應該係個大好人,好慷慨同好玩得,所以對佢完全改觀。

噢...... 我居然打咗咁多字!
Poyau    發表於 19-1-28 23:46
tsung    發表於 19-1-28 21:33
crystal媽咪
|
djwong 發表於 19-1-28 14:52
我平時在bk多數都係睇,懶得打字,今日無意中睇完無記嘅流行都市,不得不發表我依個感想。

話說頭先lunch ...

我有睇。大王係講嘢大聲,頭先美祺bb攞返個波出嚟,佢有提佢小心,唔好夾親隻手
Poyau    發表於 19-1-28 23:45
tsung    發表於 19-1-28 21:33
gingerszeto
|