大家小朋友衫會淘寶嗎?

臭Patpat小B
|
會唔會染料唔安全?定平平地uniqlo,aeon買好D?但街小店可能又係淘寶貨? 
ian723
|
臭Patpat小B 發表於 19-1-29 15:17
會唔會染料唔安全?定平平地uniqlo,aeon買好D?但街小店可能又係淘寶貨? 
...

實有正反二方

咁你跟邊一方

至於你所擔心 Made in China

Uniqlo 都係 made in China 喎
IloveJJ
|
...

驚就唔好淘囉!其實特價時候買,都好平啫!我自己既衫就有淘,買俾仔嗰啲就特價時買Zara,都係$99件,Gap同Aeon仲平。再唔係,中環利源東街埋出口貨,都好平
臭Patpat小B
|
ian723 發表於 19-1-29 15:24
實有正反二方

咁你跟邊一方

Made in china冇問題,有牌子有QC嘛
因為我有時諗D咩寫原單貨
可能係有問題交唔到貨 所以散出來?
catcat笑
|
...

bb衫冇淘,到幼稚園開始有淘,不過都係買返u記、Zara、gap好,因為有得睇,唔會貨不對板
wingwingin
|
初初大肚時講明唔會淘寶買野比阿女
但出世後 有時禁禁下見到都幾靚 勁平
有時都忍唔住買
其實我唔淘寶買 都會fb買 來源都一樣
或者街既童裝店 都會係大陸貨

我有洗兩次先比阿女著 大得咁快
著一兩次就唔岩都唔心痛

alicialee1210
|
都會,但都要100人仔一件,唔算好平
JFNL
|
有淘大牌子的小朋友衫,另外過年中國衫也是淘因為又平又靚
|
我唔會淘衫比我仔
pigpigapple
|
no
cattz288
|
...

買過呢間, 覺得好ok

【2019春季童装男童卫衣儿童秋装潮流,经典的圆领套头卫衣,将宝宝的天真可爱气息衬托得淋漓尽致】,https://m.tb.cn/h.3GGvDDe 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥3HvEbsALYdJ¥后咑閞(emoji)淘♂寳♀(emoji)
blackberry    發表於 19-1-29 15:56
seaman1982
|
我有買呀
莫失莫忘
|
臭Patpat小B 發表於 19-1-29 15:42
Made in china冇問題,有牌子有QC嘛
因為我有時諗D咩寫原單貨
可能係有問題交唔到貨 所以散出來?

可能過唔到測試先散俾淘寶賣,我自己唔會淘野俾小朋友
媽咪面
|
我淘開pureborn,都貴貴地,但真係好舒服好掂。
c.lung
|
...

BB衫唔會淘,到K2K3開始會淘,不過都有限,係uniqlo, gap買sale時都好平,而且可以摸過d料同試穿過先買
babyhoi
|
自從識淘日本外貿童裝,
剛剛去完日本都冇再買童裝了
mrslam2014    發表於 19-1-29 17:22
Ashleycorina
|
[email protected] 發表於 19-1-29 15:53
我唔會淘衫比我仔

X2
冰極
|
我有淘~
youhello507
|
剛剛睇我係日本買的 under armour, 都係大陸造 wo

我要學美國,乜嘢大陸造都唔用
臭Patpat小B
|
youhello507 發表於 19-1-29 16:23
剛剛睇我係日本買的 under armour, 都係大陸造 wo

我要學美國,乜嘢大陸造都唔用

如正規出廠我覺得made in china冇問題呀