長沙灣區 陪月員Erb証書及相關技能証書

blythe
|

陪月/保母“EE” ,香港出生長大。
並已考取Erb陪月員証書及以下技能証書。
 √產後坐月菜式証書
 √陪月滋補飲食証書
 √母乳哺乳及嬰兒特殊照顧証書
 √嬰兒香薰按摩証書
 √嬰兒疾病及常用藥物証書
 ♡2019年3月份 將修讀催乳師証書
 ♡2019年4月份 將修讀紮肚証書

✨✨住長沙灣區可優惠✨✨
1-2月-保姆完
2-4月-保姆進行
5-6月尾-有期,長沙灣優先優惠
7-9月尾-陪月滿
10月10日後有期-歡迎pm 問價

✨✨✨陪月✨✨✨
陪月員收費合理公道
如想進一步了解,可繼續pm聯繫。
✨✨✨保姆✨✨✨
- 主要照顧嬰兒餵奶、沖涼、掃風、玩玩具、唱兒歌、覺豬、煮BB粥飯仔等及可陪同前往健康院。
blythe
|
blythe 發表於 19-1-29 20:47
 √產後坐月菜式証書

入嚟睇吓,問吓價喇
blythe
|
歡迎問價,2019年9月有期
Chan1211
|
blythe 發表於 19-1-29 20:47
 √產後坐月菜式証書

陪(emoji)️員咩價錢呢?
blythe
|
Chan1211 發表於 19-2-6 08:18
陪(emoji)️員咩價錢呢?

已pm
blythe
|
up
blythe
|
up
blythe
|
已更新,請看#1
destinyku
|
如果湊兩個小朋友,一個四歲男童,一個8歲女童,兩日包過夜,收費多少?三月18同19號。女童返學早上8am至晚上7pm。男童返下午1pm至4:30pm。9:30pm訓教。
destinyku
|
destinyku 發表於 19-2-28 00:18
如果湊兩個小朋友,一個四歲男童,一個8歲女童,兩日包過夜,收費多少?三月18同19號。女童返學早上8am至晚 ...

佢哋自己食飯,有自理能力。我需要外出工幹兩天,沒人照顧小孩
blythe
|
destinyku 發表於 19-2-28 00:20
佢哋自己食飯,有自理能力。我需要外出工幹兩天,沒人照顧小孩

唔好意思,我有job在身。
WillWillkun
|
請問星期一至六淨係接補習社放學到你家中暫托食埋晚餐、多少收費!
復活節假期也需要托管服務!謝謝
住長沙灣!
blythe
|
WillWillkun 發表於 19-3-5 02:13
請問星期一至六淨係接補習社放學到你家中暫托食埋晚餐、多少收費!
復活節假期也需要托管服務!謝謝
住長沙 ...

唔好意思,本身已經有job在身,同埋暫不接姨姨家托管。
blythe
|
up