照4d,但bb用手遮住塊臉

aguis
|
真無符,滿心期待等至30週照4d,點知bb全程怕羞,用手遮住左塊面
s_for_samantha
|
aguis 發表於 19-1-30 18:37
真無符,滿心期待等至30週照4d,點知bb全程怕羞,用手遮住左塊面

BB想保持神秘感
pigpiglamlam
|
我照結構嗰陣阿b都俾胎盤遮咗半邊面
射手貓
|
aguis 發表於 19-1-30 18:37

我個都係古靈精怪特別多動作,有次醫生話同佢影張相先,係芒睇住佢立即用手遮面
hontari
|
我去照結構,醫生開3d(我估,唔識分3d 同4d) ,阿b全程掩面,乜都睇唔到,張相一pat野(明明照結構好合作show曬眼耳口鼻俾我地睇
無奈
s_for_samantha
|
hontari 發表於 19-1-31 05:37
我去照結構,醫生開3d(我估,唔識分3d 同4d) ,阿b全程掩面,乜都睇唔到,張相一pat野(明明照結構好合作 ...

我希望照結構時 BB合作d啦佢度頸皮時候好吾合作
patlwy
|
s_for_samantha 發表於 19-1-31 09:12
我希望照結構時 BB合作d啦佢度頸皮時候好吾合作

我而家35w5喇
BB仲係未肯俾我地見真章呀
ilovefu6somuch
|
我好好彩有7 3 面照到吖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
aguis
|
ilovefu6somuch 發表於 19-1-31 16:11

so cute
aguis
|
patlwy 發表於 19-1-31 09:41
我而家35w5喇
BB仲係未肯俾我地見真章呀

真係保持神秘
mcs74
|
D bb好醒上次佢唔比睇,醫生係咁整佢,跟住睇到佢啦!皺曬眉頭,笑死我!
|
ilovefu6somuch 發表於 19-1-31 16:11

我都係鄭醫生度照呀,佢部機真係幾清
貓宅
|
26615337 發表於 19-2-1 10:10

請問係邊個鄭醫生? 同埋幾錢?
kary2931
|
26615337 發表於 19-2-1 10:10

鄭昆瑜嗎?
kary2931
|
貓宅 發表於 19-3-7 00:38

應該係鄭昆瑜,$3000,過咗五月加價$3300
|
貓宅 發表於 19-3-7 00:38

鄭昆瑜,我果陣照3000蚊
|
kary2931 發表於 19-3-7 00:41
鄭昆瑜嗎?

冇錯
臭Patpat小B
|
哈哈,係咪女仔嚟,怕羞呀,人地沒有穿衣服
moksamuel
|
我個時冇照過4D呀,唔捨得,原來甘cute