廿八方產後調理 邊間好d?

aguis
|
廿八方產後調理 邊間好d?睇過位元堂同華潤堂,價錢差不多,唔知大家有無好介紹?
yung0415
|
aguis 發表於 19-1-30 18:39
廿八方產後調理 邊間好d?睇過位元堂同華潤堂,價錢差不多,唔知大家有無好介紹?
...

你指一大盒果d?去bb展買有平
lindachan703
|
我係藥房執
Puddingmman
|
我飲緊葉翠翠介紹個隻,暫時都ok
Mandama
|
Puddingmman 發表於 19-2-2 22:50
我飲緊葉翠翠介紹個隻,暫時都ok

即係隻
smallfung
|
我係搵睇開既中醫幫手開產後28方~平好多,普通version$980,有高麗參同鹿茸既$2000幾!
aguis
|
smallfung 發表於 19-2-3 01:04
我係搵睇開既中醫幫手開產後28方~平好多,普通version$980,有高麗參同鹿茸既$2000幾!
...

真係平好多 出面成4000
Puddingmman
|
Mandama 發表於 19-2-2 23:14
即係隻

樂道28+2
edith141
|
回覆 smallfung 的帖子

請問你睇開個中醫在哪區? 收費點? 方面PM 我嗎?
scar_yuk
|
...

請問你睇開個中醫在哪區? 可以pm我嘛?thx
Charcoalbean
|
...

請問你個中醫係邊區?可否PM我呀,thanks
alice1117
|
...

可以pm我嗎? 華潤堂成$4000,好貴
Shinglo2018
|
我係網上訂,叫健康純品屋,1千蚊左右,幾好
aguis
|
Puddingmman 發表於 19-2-3 18:19
樂道28+2

剛剛都睇了葉翠翠介紹,好似幾好,你開刀定順產
kawainnn
|
lindachan703 發表於 19-1-31 14:53
我係藥房執

我都係藥房執
Puddingmman
|
aguis 發表於 19-2-18 22:45
剛剛都睇了葉翠翠介紹,好似幾好,你開刀定順產

順產呀,食左差不多一個月了
candy_tsang
|
...

work ma?有冇資料?
smallfung
|
candy_tsang 發表於 19-2-20 23:57
work ma?有冇資料?

我未生啊!只係落咗訂金~如果你有興趣,pm醫師資料俾你~
candy_tsang
|
smallfung 發表於 19-2-21 00:37
我未生啊!只係落咗訂金~如果你有興趣,pm醫師資料俾你~

好呀,有興趣