求產檢醫生

cavej
|
本來睇開陳敏儀的,但唔知點解今日姑娘打電話來,話醫生有急事,本來約了2月10的,宜家冇得睇,求好的產檢醫生………
chanlazy
|
cavej 發表於 19-1-31 15:36
本來睇開陳敏儀的,但唔知點解今日姑娘打電話來,話醫生有急事,本來約了2月10的,宜家冇得睇,求好的產檢 ...

我睇開方醫生幾好 800一次 係尖沙咀
我結構2月中都比佢改左 但佢有ref醫生比我
佢無幫你約醫生?
Vonnie_lam
|
cavej 發表於 19-1-31 15:36
本來睇開陳敏儀的,但唔知點解今日姑娘打電話來,話醫生有急事,本來約了2月10的,宜家冇得睇,求好的產檢 ...

佢冇幫你約個第二日?
cavej
|
Vonnie_lam 發表於 19-1-31 15:40
佢冇幫你約個第二日?

佢冇呀,直接叫我book第二間做產檢,原本仲book左做結構,依家都唔知有冇得做

cavej
|
chanlazy 發表於 19-1-31 15:38
我睇開方醫生幾好 800一次 係尖沙咀
我結構2月中都比佢改左 但佢有ref醫生比我
佢無幫你約醫生? ...

我唔系結構,我系普通產檢,我3月先結構
chanlazy
|
cavej 發表於 19-1-31 15:52
我唔系結構,我系普通產檢,我3月先結構

我gp有媽咪3月做結構都比佢cancel左 你book左未?未book快啲出去搵其他~
cavej
|
chanlazy 發表於 19-1-31 20:22
我gp有媽咪3月做結構都比佢cancel左 你book左未?未book快啲出去搵其他~

下…我問佢,佢又話暫時3月ok

chanlazy
|
cavej 發表於 19-1-31 21:16
下…我問佢,佢又話暫時3月ok

原來我睇錯左sorry
lam342
|
我都係搵陳醫生照結構 9w既時候已經約左今日21w照
琴日突然打黎 話醫生有急事
嚇親我 好擔心 因為已經21w
咁急無可能再book到其他醫生
好彩佢安排左梁鳳霞醫生幫我照結構
好似係佢以前partner黎
如果唔係我都唔知點算

於是今日去左梁醫生度照結構
雖然等左好耐 等左兩個半鐘 好多病人
但梁醫生態度都好好 照得又快又細心
會數齊哂要照既野
我話仲未知男女 佢就第一時間幫我照左先 好開心
而梁醫生價錢仲平d添 $2200
不過得2D 冇4D睇 都ok啦
整體好好 讚!可以考慮下
cavej
|
lam342 發表於 19-1-31 21:41
嚇親我 好擔心 因為已經21w ...

佢叫我18號再打去問,我霖住book第二個,打算過左年先
carson1128
|
lam342 發表於 19-1-31 21:41
嚇親我 好擔心 因為已經21w ...

我都係睇梁醫生,(emoji)(emoji)架!不過等得耐
lam342
|
carson1128 發表於 19-2-1 07:18
我都係睇梁醫生,(emoji)(emoji)架!不過等得耐

佢真係幾好! 但bk呢度冇咩人講
最正係佢個電視好大個 訓係度睇bb都睇得好清楚

yen0422
|
lam342 發表於 19-2-1 08:53
佢真係幾好! 但bk呢度冇咩人講
最正係佢個電視好大個 訓係度睇bb都睇得好清楚

普通產檢呢? 照得清楚,解釋詳細嗎?
jwhc0317
|
可以了解下慧仁醫務所2位醫生。我睇開羅醫生(emoji)
cavej
|
jwhc0317 發表於 19-2-1 10:24
可以了解下慧仁醫務所2位醫生。我睇開羅醫生(emoji)

thx,我會打電話去
lam342
|
yen0422 發表於 19-2-1 10:16
普通產檢呢? 照得清楚,解釋詳細嗎?

我唔係跟佢做產檢 係照左一次結構覺得幾好咋
所以比唔到意見 但我見佢都好多人去睇
lam342
|
cavej 發表於 19-2-1 07:12
佢叫我18號再打去問,我霖住book第二個,打算過左年先

book定穩陣d好
喊包媽媽
|
我個時係尖沙咀翹康,幾好又易book