懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆樓主:

我都係上星期做左Nifty Pro, 今日WhatsApp 我話報告正常,但我問佢拎報告副本,佢叫我自己上尖沙咀拎

別墅

Benaffleck 發表於 19-2-1 22:50
我都係上星期做左Nifty Pro, 今日WhatsApp 我話報告正常,但我問佢拎報告副本,佢叫我自己上尖沙咀拎 :swea ...

我都係上星期做,頭先WhatsApp 我話正常,我問佢拎副本,佢就冇再應我 。。。。。。

複式洋房

BHDC 發表於 19-2-1 23:18
我都係上星期做,頭先WhatsApp 我話正常,我問佢拎副本,佢就冇再應我 。。。。。。
...

我諗住聽日再問下

別墅

Benaffleck 發表於 19-2-1 23:31
我諗住聽日再問下

我都諗住一陣打電話去問下

大宅

回覆 Benaffleck 的帖子

有副本拎?佢whatsapp咗份報告嚟之後:如有需要,可自行print出來

大宅

回覆 BHDC 的帖子

有副本拎?佢whatsapp咗份報告嚟之後:如有需要,可自行print出來

別墅

ymyyy 發表於 19-2-3 03:13
回覆 BHDC 的帖子

有副本拎?佢whatsapp咗份報告嚟之後:如有需要,可自行print出來 ...

太差啦!又不是平,態度又不好。我一定唔會去卓越。

複式洋房

回覆 Benaffleck 的帖子

有副本拎?佢whatsapp咗份報告嚟之後:如有需要,可自行print出來 ...

有呀,因為朋友十一月做過,果時會send PDF檔去 WHATSAPP,如果想要正本就一定要親身上去

大宅

問佢地開刀收費,講極都聽唔明,又嫌你煩。我知開刀有咩item就唔洗問你啦。唧牙膏式咁講d唔講d。

細細粒,細luen長黑頭髮,多雀班個個態度最差。

複式洋房

我上年10月做的,個人感覺真係好一般.唔係做緊promotion $2800.都唔會睇.我個時睇楊醫生,對佢感覺都係無太大感覺.可能佢一日睇甘多媽媽講同一番說話,都講到厭悶,所以無咩表情.
之後所有產檢都係去番另一間睇.

民房

我找方醫生驗, 又OK呀!
佢電話加Whatsapp 通知, 無錯資料

別墅

回覆 BHDC 的帖子

最後佢冇WhatsApp 我,佢話涉及個人資料唔會WhatsApp , 我自己上去拎報告。

大宅

macymacy2016 發表於 19-2-3 09:15
太差啦!又不是平,態度又不好。我一定唔會去卓越。

卓越係我去咁多間,最差既產檢,
印象係負分,我都一定一定唔會再去!
嘥我時間,喺度白座等嗌名收錢

大宅

ymyyy 發表於 19-1-31 15:55
話說上個星期做咗nifty pro,琴日診所Whatsapp嚟話:你好,你的NIFTY PRO REPORT已出,報告正常。諗住鬆一 ...

咁真係好唔prof喎

我其實成日抽血 驗呢樣果樣
呢d咁私人既
一定唔會係經網絡send出
一定會係打點話
講名 對HKID
口頭會講番個report係ok定唔ok
之後就覆診時去再俾醫生講解

我試過好多婦產科 專科 兒科 都係呢d程序

大宅

回覆 BHDC 的帖子

其實經Wi-Fi hack入電話真係唔會難law係呢個世代

別墅

果間野的職員態度勁差!上次產檢叫錯左我名,我話我名係xxx,之後佢就黑曬面,唔好意思都無句!超聲波照完個肚勁多gel又唔理,起碼都遞下紙巾俾人呀

大宅

回覆樓主:

我以為得我1個甘唔好彩!
見promotion所以book佢。
點知去到佢話我無booking無資料 。
我話下我無booking的話我識今日里個時間走上尼?
個姑娘勁無禮貌,搞左好耐話今次畀我睇,
下次記得booking,但石門收診金980,聽完仲火 電話度講明2800全包,石門都係,如果我知道收980甘我去tst啦仲近,咩下次記得book,我明明就有book, 然後佢叫我可以而家去tst。
我大住個肚尼,話我無book,然後叫我由石門再出返去tst重新再等(去到可能又話我無booking),我話你無野話?
個時我唔想再走尼走去,豪980畀佢,
點知前後成3個幾鐘呀!
醫生都好nice, 980診金唔係問題,問題係姑娘態度差+等超耐,我唔會再去!

大宅

之後產檢唔會再去,唔係平又要等咁耐。我真係估唔到呢間好似好有規模既醫療中心,原來係有咁多jm受害。如果冇promotion,就更加唔建議揀佢啦

大宅

龍力蓮 發表於 19-2-7 11:09
果間野的職員態度勁差!上次產檢叫錯左我名,我話我名係xxx,之後佢就黑曬面,唔好意思都無句!超聲波照完個 ...

係呀!係咁差!

我都以為得我係咁,
上床落床冇姑娘理我,要大肚婆自己小心d,
自己上落床,做完超聲波,又唔開燈,
摸黑起身,醫生唧成肚gel,做完,
要自己起身抹身,冇姑娘服務。

我去過其他私家,間間都好服務,
姑娘會抹走d Gel,會扶落床,
估唔到最出名既呢間,
卓越係「零服務」,送埋「氣」你受。

真係服務衰過政府,政府都會有個阿姐,
見你大肚扶吓你,遞紙巾俾我自己抹。

真心估唔到「孫錫鴻,卓越」呢間嘢咁差!
希望孫錫鴻醫生睇到,改善吓員工態度!

男爵府

ymyyy 發表於 19-1-31 15:55
話說上個星期做咗nifty pro,琴日診所Whatsapp嚟話:你好,你的NIFTY PRO REPORT已出,報告正常。諗住鬆一 ...

可唔可以投诉佢嘠

首頁

尾頁

跳至