懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我之前都係睇呢間劉醫生但等得太久
等睇醫生都算
係連比錢都要等大半個鐘
依家已經轉睇另一個醫生

我嗰時都係呢間做 nifty pro
係見完醫生比晒錢先落去12 樓抽血
姑娘係口講幾多樓幾多室,我去完廁所後唔記得返入去問佢,個姑娘好似有啲唔耐煩咁
不過我份報告結果係姑娘口講比我聽,
之後再去覆診時攞返書面報告

大宅

Nikitang1111 發表於 19-2-12 12:27
我之前都係睇呢間劉醫生但等得太久
等睇醫生都算
係連比錢都要等大半個鐘

我都睇到jm喺卓越照完超聲波,
俾完錢就可以落去抽血走人。
我呢!就俾人老點又上又落!
照完超聲波,等45分鐘,問姑娘而家點,
姑娘叫我落12樓去抽完血,
上返嚟13樓俾錢,又唔講12樓room no.,
抽血紙上面又冇指示12樓幾室,
打返嚟問卓越第一次問,姑娘又講錯,
再打電話問,第三次先講啱,抽完血返去等,
等30分鐘問文員,文員先至拎我張單計數,
文員講第一次話點樣睇email超聲波相,
我唔明,問清楚,文員仲要唔好態度,
我真係對呢間卓越好反感!

照完超聲波,冇姑娘埋身抹gel扶落床,
服務好差!

男爵府

甘都錯,會唔會撈亂左㗎

別墅

前幾日有promotion做左nifty pro, 全程等左2個鐘, 楊醫生都Ok 不過就好快睇完 叫我落去抽血.. 佢地話不會whatsapp報告只可以自己上去攞返~ 如果無promotion 真係唔會去

大宅

chubama 發表於 19-2-11 22:48

係呀!係咁差!

孫醫生真係會睇㗎!我懷疑佢bk有account。佢地成日明明whatsapp confirm咗booking,但去到先話無booking,要排完人地先到我。

我都係今日收到WHATSAPP "由於私隱問題本診所不會網路上傳送報告,請於辦公時間內,親身到診所取回報告(來前請致電診所)"

新年前攞report,佢地都有whatsapp比我。以家要自己上去攞。

都話孫醫生有睇㗎啦。

別墅

我去過2次, 尖沙咀係比較多人~ 第2次去石門, 抽埋血行出門口由頭到尾剛好一個鐘~

不過佢而家唔WHATSAPP SEND REPORT 了
今日收到WHATSAPP "由於私隱問題本診所不會網路上傳送報告,請於辦公時間內,親身到診所取回報告(來前請致電診所)"

大宅

mommy2015 發表於 19-2-12 14:42

孫醫生真係會睇㗎!我懷疑佢bk有account。佢地成日明明wh ...

有睇就好啦!
真心希望卓越有改善,一間診所,
孫錫鴻醫生苦心經營,醫生好,護士差,
攪到卓越俾人感覺差,冇效率,一pat屎,
你話幾咁唔抵吖!

卓越幾位都係資深醫生,
希望快d改善管理,文員分工要均勻。
唔好個個都唔跟嘢,要d病人白等呆坐。

【盡快改善文員及護士既服務態度!】

首頁

尾頁

跳至