散水餅 除送餅 仲有乜好送(約$10/個, 共100人)

29XX86
|

唔該﹗
秋思
|
乜都唔駛送,人走茶涼
mywl
|
秋思 發表於 19-1-31 19:43
乜都唔駛送,人走茶涼

Agree, 但好難唔送
agnesbee
|
秋思 發表於 19-1-31 19:43
乜都唔駛送,人走茶涼

opl2
|
唔送
艾菲BB
|
呢個價位,係西餅架咋,大不了加盒250ml紙包飲品
HoneyBee_2011
|
之前喺美×見到啲法式撻,大約8蚊件,又或者可以買啲特價餅咭,平啲
29XX86
|
HoneyBee_2011 發表於 19-1-31 20:01
之前喺美×見到啲法式撻,大約8蚊件,又或者可以買啲特價餅咭,平啲

唔想買餅/曲奇,有無其他建議??
mimorjai
|
29XX86 發表於 19-1-31 19:42

唔該﹗

我收過葡撻,熱辣辣個個都好開心。
I9528
|
沛公布甸,$10/個,啱啱好
amypekkle
|
mimorjai 發表於 19-1-31 20:08
我收過葡撻,熱辣辣個個都好開心。

酥皮蛋撻亦可考慮。
felicesmile
|
嘩 100個, 我會選唔送囉。
panandda
|

唔該﹗

同事訂蜜糖
princessgw
|

唔該﹗

蛋撻, 糯米糍,迷你果撻,

J.Co Donuts & Coffee
迷你冬甩
$148/24 @6

Natural chiffon cupcakes
$640/100 mini 5 flavor
$178/25 mini 5 flavor @7.12
$88/10 mini [email protected]

Urban bakery
98 /12 puff @8.12
happy_eatnsleep
|

唔該﹗

東海堂,唔知買幾件送一件咁,除開差不多$10
人太多,我都冇派餅,淨係請熟人食飯
happy_eatnsleep
|
princessgw 發表於 19-1-31 20:26

好pro
irene891
|

唔該﹗

唔一人一個得唔得丫 新年買啲生果 當開開心心請下大家食野?
一人一個 又唔係人人食
又唔係人人鐘意食
bebeyi
|

唔該﹗

金龍糯米茲 $2.x

幸福花
|
每人派粒糖!
29XX86
|
princessgw 發表於 19-1-31 20:26

你D提議好正, 但可惜我工作地點唔太方便, 上卡LA, 有無D零食岩派? 又唔太甜的食物.