豁出去!

櫺囹桼
|

假如妳仍未婚,妳會買隻戒子向妳心儀男友求婚嗎?

視頻://www.youtube.com/embed/4T9P_20_hD0

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsung    發表於 19-1-31 22:34
siuyan1212
|
櫺囹桼 發表於 19-1-31 22:28

ayi1
|
我唔會,唔係老土,而係深知男人劣根性。如果佢係真心愛我嘅,知我想結婚一定會主動向我求婚,而唔係等我去求佢。
Kittymoon
|

題外話: 個女仔有點似木村拓哉
twotigers
|
ayi1 發表於 19-1-31 22:54
我唔會,唔係老土,而係深知男人劣根性。如果佢係真心愛我嘅,知我想結婚一定會主動向我求婚,而唔係等我去 ...

X 2 非常同意
就算同佢結咗婚,佢都未必好緊你
BBJOJO    發表於 19-2-1 08:35
cattz288
|
Kittymoon 發表於 19-2-1 00:55

勁似
似男男。。。
HoshiSora
|
ayi1 發表於 19-1-31 22:54
我唔會,唔係老土,而係深知男人劣根性。如果佢係真心愛我嘅,知我想結婚一定會主動向我求婚,而唔係等我去 ...

男人的劣根性!冇錯!
向男人主動示愛丶求婚,好大好大好大機會自製生命中的不幸,自己攞苦嚟辛。
happy_eatnsleep
|

個廣告拍得唔靚唔浪漫
冬瓜籽
|

同感,我以為木村
1928mickey
|

ironmanmama
|

我都以為係木村
貓頭雀
|

係啊 好似。晚晚煲劇,晚晚見她幾次。
BBG520
|

我都覺得似呀