發現c6暪住自己去有「囡囡」嘅k party

Yuyubibi
|
嗰k party係c6嗰fd搞,d囡囡係個搞手帶去,但c6呃我話係同佢地班男子組去食飯,我可以點做?應唔應該拆穿佢
FennieMan
|
拆穿後又點?

男人除咗捉姦在床,否則打死都唔會認!就算你知有囡囡陪,又證明咩?有冇上床?

之後你一哭二鬧,佢咪死狗認錯,你咪心軟原諒。

諗清楚自己想要咩
crystal媽咪
|
Yuyubibi 發表於 19-2-1 01:11
嗰k party係c6嗰fd搞,d囡囡係個搞手帶去,但c6呃我話係同佢地班男子組去食飯,我可以點做?應唔應該拆穿佢 ...

wing1388
|
嗰k party係c6嗰fd搞,d囡囡係個搞手帶去,但c6呃我話係同佢地班男子組去食飯,我可以點做?應唔應該拆穿佢 ...

首先啲所謂囡囡,係女性朋友還是有下文嗰啲先?FD帶FD好正常啫...咁唔係妳老公帶條女去唔帶妳嘛!咁人哋帶囡囡去又唔關妳老公事喎!唔通妳老公話唔好帶其他人去,尤其係囡囡咩,俾人笑到面黃呀!

kit_katw
|
你知道有囡囡去,但佢地有做咩先? 如果只係帶FD D FD 一齊唱K? 其實冇咩好嘈反而你應該諗下如果只係SING K...佢都唔敢同你講有女人係點解...係唔係平時一講女你就好大反應?

如果係我...會冷靜同佢講知有囡囡去...叫佢下次唔洗呃~
skybiebie
|

係收錢個d 女女,定女仔fd 呀?
秋天與楓葉
|
「囡囡」指夜總會小姐?

Nancy20090615
|
囡囡? 係咪女性參與者, 參加个 party, 好似你老公被邀咁咋? 定係完左派對有交易果 d 呀?
Angelice-BeBe
|
skybiebie 發表於 19-2-1 14:38

如果係女仔fd...朋友帶去,有咩好嘈
首席大少奶
|

D女仔係夜總會PR個D女,睇下相睇下D女仔既打扮衣著 似唔似搵食衫
hawflakes
|

有囡也未必上床,佢朋友帶女未必包埋上床錢㗎嘛⋯⋯D女如果高質,分分鐘貴到飛起!所以你老公未必出軌㗎,唔好甘快嬲住!
Yuyubibi
|
wing1388 發表於 19-2-1 12:39
首先啲所謂囡囡,係女性朋友還是有下文嗰啲先?FD帶FD好正常啫...咁唔係妳老公帶條女去唔帶妳嘛!咁人哋 ...

佢個fd係岀名爛蒲爛滾嗰d,佢帶得岀黎嗰d都係有下文,我地圍內d太太都知佢係d咩人,好唔想自己c6同佢岀去
Yuyubibi
|
skybiebie 發表於 19-2-1 14:38

係可以有下文嘅女女
katie816
|
咁老公知道有呢種囡囡都照去,無避忌又真係令人好唔開心
但俾個機會佢解釋吓
Nancy20090615
|
Yuyubibi 發表於 19-2-3 01:38
係可以有下文嘅女女

你老公可能好想去, 你都阻唔到咁多.
秋天與楓葉
|
Yuyubibi 發表於 19-2-3 01:36
佢個fd係岀名爛蒲爛滾嗰d,佢帶得岀黎嗰d都係有下文,我地圍內d太太都知佢係d咩人,好唔想自己c6同佢岀去
...

我信物以類聚,人以群分
既然你老公暪住你繼續同呢班朋友去蒲
唔好諗到自己老公比人帶壞
呢班男人根本就興趣相投

crystal媽咪
|
...

唔知你信唔信。
有男friend最近同我講,以前老細同佢地一齊返大陸。老細安排個個都有囡囡陪坐,我朋友也不例外。
佢話最後佢咩都無做過,比錢個囡囡,叫佢勿講出去。佢話最愛係老婆
mingmama
|
crystal媽咪 發表於 19-2-3 17:15
唔知你信唔信。
有男friend最近同我講,以前老細同佢地一齊返大陸。老細安排個個都有囡囡陪坐,我朋友也不 ...

我信架~有男人係有潔癖的~唔會食野味
crystal媽咪
|
mingmama 發表於 19-2-3 18:01
我信架~有男人係有潔癖的~唔會食野味

wing1388
|
...

咁就算係嗰個人爛蒲爛滾都係佢嘅事啦...所謂單嫖獨賭,妳最多係提醒妳老公唔好學佢,間中俾啲暗示佢就夠,暫時唔需要太緊張嘅!