有無jm幫襯泡x媽韓國

花花姐
|
提醒各位jm如果要買野要三思,一定唔可以急 要預左幾個月才收到貨,幫襯一次就怕怕
PerryChak
|
花花姐 發表於 19-2-1 10:14
提醒各位jm如果要買野要三思,一定唔可以急 要預左幾個月才收到貨,幫襯一次就怕怕 ...

呢間又係出名慢喎
spicyrice
|
係呀,有耐性先好買!
laammon
|
係超慢
Poyau    發表於 19-2-1 11:05
happy_eatnsleep
|
提醒各位jm如果要買野要三思,一定唔可以急 要預左幾個月才收到貨,幫襯一次就怕怕 ...

fb 成日見佢廣告,好煩
Poyau    發表於 19-2-1 11:05
cara.mak
|

Poyau
|
謝謝提醒
Chchingpig
|
慢之餘仲要delay
我身邊已有幾個朋友中招,錢又退唔到人又搵唔到
littlepiggy_c
|

我都唔夠膽幫襯佢,要等幾個月,太耐了,通常買嘢都想快d收到貨
fbyan
|
想買但見太多負評唔敢買
ilovemagao
|
我都怕太慢....吾敢落單
saisai0325
|
BLACKLIST佢!!唔會再幫襯
櫻花bb
|
呢間出晒名,買咩都要等幾個月架啦
claudiaman_86
|
回覆 花花姐 的帖子

呢間我經常都買, 要抱住佛系既心態去買
snoopyiu
|
我幫襯過好幾次,等下等下又幾個月,雖然最後係順利收到貨,但依家唔係好想等,雖然係好想買都好,都唔再落單啦
lovingmybaby
|
Chchingpig 發表於 19-2-1 11:07
慢之餘仲要delay
我身邊已有幾個朋友中招,錢又退唔到人又搵唔到

直接叫你朋友wtsapp 物流,叫佢幫你追會快d
bigbighei
|
謝謝提醒
tsung
|
spicyrice 發表於 19-2-1 10:39
係呀,有耐性先好買!

ic34
|
snoopyiu 發表於 19-2-1 18:03
我幫襯過好幾次,等下等下又幾個月,雖然最後係順利收到貨,但依家唔係好想等,雖然係好想買都好,都唔再落 ...

我都係呀,今日剛去完順瘋拎果3支香水噴霧,等左好耐至到貨
~Exit~
|
佢做到出曬名啦

出名慢同唔可以催。。。。