夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

waiwaichau000 發表於 19-2-1 17:18
佢冇wechat架,佢係用samsung架,佢有瀏覽網頁,咁就搵到,我個心情真係好差,我決定今晚問佢
...

佢無叫雞我吾信,不過無男人會認

男爵府

回覆 豬C9 的帖子

其實係咪好睇各方面架呢我c6結婚拍拖一齊8年左右,佢係大份同要食血壓藥,都係3x左右,由阿囡出世真係一星期3次,慢慢變到一個月3,4次左右
都係好少見?問親佢都過公司忙攰(佢揸車),有時晚黑佢自己都diy左嘅,一星期一次diy,咁都算正常掛。。

琥珀宮

回覆樓主:

直接問佢做咩睇141網睇佢點答

大宅

longsky 發表於 19-2-2 12:20
係囉,有時好奇咋嘛,我都有睇過,
純粹八掛吓點解d女又靚又好身材
都要去做雞啫。

聽講141D女相全部都p圖p得好勁,見真人就好大出入!個個甘靚甘好身材都走去做明星啦,唔洗做鷄了!仲有D賽後報告,大部分都係打手,同openrice果D一樣!不過我信有D會好高質,不過就貴!

大宅

kit_katw 發表於 19-2-1 14:41
我成日覺得睇得對方電話就要有心理準備...唔係寧願有D 野一世都唔知...如果我睇得發現D 咩,一定會直接問直 ...

無錯!自己接受唔到,但成曰忍唔住睇!所以我成日唔開心
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

大宅

回覆 waiwaichau000 的帖子

唔係嚇你,Search一兩次就好奇啫!密住search,同search番屋企及返工附近,一定有試過。我自己都經歷過呢個人生低潮,我c6都承認左。最後我地經歷咗好多好多,現已原諒他及一起重新出發!希望你都可以努力面對,因為婚姻是一場持久戰,進進退退,總有一些磨練及經歷!

別墅

希希1213 發表於 19-2-3 16:55
無錯!自己接受唔到,但成曰忍唔住睇!所以我成日唔開心

一係就決絕!決絕或走不了就唔好再睇,對你同佢都係最好既方法相處下去

大宅

Onetwofree 發表於 19-2-3 20:43
回覆 waiwaichau000 的帖子

唔係嚇你,Search一兩次就好奇啫!密住search,同search番屋企及返工附近,一 ...

可以講下經過的心路歷程嗎?

男爵府

waiwaichau000 發表於 19-2-1 17:18
佢冇wechat架,佢係用samsung架,佢有瀏覽網頁,咁就搵到,我個心情真係好差,我決定今晚問佢
...

你最後有無問呢?
用咩電話都可以裝wechat,不過如果我係男人我會delete晒D message先返屋企

大宅

回覆 hawflakes 的帖子

大家識於微時,一起已超過廿年,工作上自己越來越強,有左小朋友,溝通少爭吵多,夫妻之間越來越疏離。男人自尊心強,我c6更交上損友,做左好多好多錯事。由第一次發現他看141,心真的碎了,當時他冇承認。但同時,自己都開始反省了大家的相處!直到有一次,我地去澳門旅行,我地不嬲分開賭下錢,點知其後比我發現他當日又有上141(有澳門的),再偷聽左佢同損友的「賽後報告」價錢,審問他時我其實是崩潰的!好想離開他,但真心唔捨得,亦都知自己有一定的責任,自己太強太惡都有關係,從前一個月也未必行埋一次,c6話冇男人喜歡永遠比個女人head住,心裡面不平衡及自卑。我地放低屋企所有野,一齊離開香港一兩個月,幫助他離開所有惡習及損友,及大家重拾愛的感覺。而我自己亦努力改下自己的脾氣,盡量不將工作情緒帶回家,學下enjoy行埋,大家努力地再經營,及後再經歷了他一場大病,今天我相信我地目標一致,愛得更深。
任何事冇絕對,但感情始終是雙方的,埋怨只會苦了自己,一起檢討及尋求方法才是上策!

大宅

好明顯你係一個蠢女人,
上面你以為係試探,其實算係一次幾好的警告
千萬唔好再問,佢話無你又唔會信,佢話有你個心仲慘
你就當佢有,呢次係你哋婚姻生活的考驗,有咩令你哋感情不如從前,你而家仲有得補救,而過去左你就當佢十年前的前女友
老實講,叫過雞嘅係唔會上141,男人圈中基本上都耳聞過架步,
反而無叫過雞的人想上去睇下有咩新奇野,獵奇心態。
總之蠢女人總會讓自己走入死胡同,聰明的女人會懂得如何讓男人的心再次回歸自己身上而非推走佢

男爵府

回覆樓主:

審完佢話無你又信唔信?話有你又打算點做?想好自己嘅打算先說出口

男爵府

回覆樓主:

我老公話。。睇完叫141網後個日有無借d意話唔得閒遲左番屋企呀。。。
同埋我身邊有2個30幾歲既朋友,佢地成日叫雞,係會分享比朋友知
而我老公都話,大部分男人都會分享,佢地覺得好威
雞有好多種,企街既通常無涼沖,但唔多男人鐘意,同食快餐1樣,其他按鐘仔/高級私鐘等9成會沖涼,如果你男人做左成日野都香噴噴就有可疑
另外可以留意男人有無係....香討既夜遊版睇賽後報告,wts有無d成日send咸濕片既group,班男人會分享報告,facebook有個夜遊group有4萬個會員都係會分享報告

大宅

waiwaichau000 發表於 19-2-1 10:32
琴日心血來潮check下老公電話記錄,睇到佢月中search過141叫雞網,serch左4次,仲要屋企同佢返工附近,我真 ...

打蛇隨棍上,直頭問佢嘛⋯⋯

煮野你食,愛你,唔代表唔會叫g架喎

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

waiwaichau000 發表於 19-2-1 10:32
琴日心血來潮check下老公電話記錄,睇到佢月中search過141叫雞網,serch左4次,仲要屋企同佢返工附近,我真 ...

我勸你唔好聞當唔知,講真,佢就算認左,又如何? 你會因為c6叫雞離婚? 好喇,當佢應承你以後唔叫,你會唔會唔信佢?懷疑佢?心裹邊有條刺先?

靜觀其變,如果唔想離婚,我勸你唔好自討沒趣,叫開雞,好難唔叫,好似女人shopping咁,睇八卦雜誌咁,你估易戒? 十個男人九個滾,仲有一個仲諗緊,你去到咁上下年紀,會睇化

男爵府

豬頭嘜仔 發表於 19-2-1 19:13
十個男人九個都有睇叫G網啦!
唔洗咁擔心

但佢睇返自己住嗰區,好可疑喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

你可能無上班?可能只睇下,勿打擾自己

大宅

我老公都有上141又係屋企附近,我問佢當然都係話冇做過😣

男爵府

有可能只係睇下女仔,唔一定有叫雞既意圖既..
不過幾百蚊有交易,好容易中招,上引就麻煩,最慘有埋性病..

大宅

mingcat 發表於 19-9-17 11:00
但佢睇返自己住嗰區,好可疑喎

叫雞都唔會揀自己本區啦!
街坊熟口熟面

首頁

尾頁

跳至