又黎洗版,其實國王有冇考慮過呢個活動降低哂bk可讀性

geminialing
|
不喜勿插
worrywong    發表於 19-2-1 20:59
BBJOJO    發表於 19-2-1 16:51
seaman1982
|
我覺得好熱鬧呀,幾好丫。
近年BK回覆開post都少左講真,幾個鐘都係look來look去果幾個post。
大力大力
|
geminialing 發表於 19-2-1 11:33
不喜勿插

UP 咩?

唔明.........
geminialing
|
大力大力 發表於 19-2-1 11:35
UP 咩?

唔明.........

全版就係要豬年勳章post
rabbit75
|
講過啦!
又係時候努力工作
小上bk
BK真係用心良苦
大力大力
|
seaman1982 發表於 19-2-1 11:35
近年BK回覆開post都少左講真,幾個鐘都係look來look去果幾個post。
...

谷人氣唔係甘谷~

BK 管理層,似乎仲未知問題所在~
geminialing
|
seaman1982 發表於 19-2-1 11:35
...

但而家look來look去就係要勳章post
Villa
|
其實都係, 所以我都係搵post回就算
geminialing
|
rabbit75 發表於 19-2-1 11:37
講過啦!
又係時候努力工作
小上bk

放假先黎玩咁既野,即係叫人轉場去第二個forum
媽咪面
|
一入bk個個post都話拎章,其實真係無可讀性。
可唔可以開個專區?唔喺自由出post?
Isaacymom
|
回覆 geminialing 的帖子

是但啦
babyhowie
|

sinchui
|

可唔可以開個新版區俾人攞勳章
oceandeepsea
|
幾好,有番d生氣,都年尾,吹下水,無咩所謂,大家可以放鬆d
fupigpig
|
geminialing 發表於 19-2-1 11:37
但而家look來look去就係要勳章post

一直有d問題冇改善,有時個po前段有可讀性,因為之後開始一堆pm u就鎖左個po而沉底。一係成班人走出嚟留言攞一分、留毛(明明bk有儲存po功能)。
其實邊d member犯規咪鎖邊個,鎖左個po把鬼⋯
不過而家搞埋d咁嘅活動,都幾明顯搞手都係「pm u留毛」類別
大肉兒
|
geminialing
|
Villa 發表於 19-2-1 11:38
其實都係, 所以我都係搵post回就算

但你會發覺無咩post好回
魚兒小寶貝
|
係啦,下次set condition 開既post 唔可以淨講要勳章啦
MsBusy
|
依上次經驗,BK已經多左個選擇,回10個post就有勳章,
已經有進步
不過d人一樣洗晒版
Kiko仔
|
geminialing 發表於 19-2-1 11:33
不喜勿插

有諗過,所以多左個回覆10 次就可以既選擇。
不過都係好多人選擇出POST 話要勳章。