想問下王朝滴雞精係咪用雪雞?

chocofds
|
王朝好多廣告,成日做比較,想聽下大家意見係咪咁好。謝謝(emoji)(emoji)
claudiaman_86
|
chocofds 發表於 19-2-1 21:00
王朝好多廣告,成日做比較,想聽下大家意見係咪咁好。謝謝(emoji)(emoji)

王朝用土雞
EstrellaDamm
|
chocofds 發表於 19-2-1 21:00

食隻雞蛋,蛋白質仲高過滴雞精。。。
chocofds
|
EstrellaDamm 發表於 19-2-2 23:11

都係買黎試下坐月用,話說我去買個時比兩個sales 叫我買另一隻貴d ,話用新鮮雞。王朝雪雞冇咁好。
erikaka
|
chocofds 發表於 19-2-3 01:19
都係買黎試下坐月用,話說我去買個時比兩個sales 叫我買另一隻貴d ,話用新鮮雞。王朝雪雞冇咁好。
...

自己親身去試飲下,覺得自己岩飲邊隻會好d,
好似得王 同 田原 較為好,
(2隻都飲過 )
王 :味道 濃,65ml,1盒10包,送貨: 難,送貨擋期較少
田 :味道 易入口,老公都話較為好飲d,60ml,
1盒20包,送貨:易,送貨有問題可以打去CS到有人跟進。
winny703
|
回覆 claudiaman_86 的帖子

王朝話自己係用老母雞,得晨露、娘家話自己用土雞,不過都唔係好知咩分別

有無JM知?
moksamuel
|
除左鴻x堂,冇人話自己用雪喎
bambam813
|
winny703 發表於 19-2-11 15:50
回覆 claudiaman_86 的帖子

王朝話自己係用老母雞,得晨露、娘家話自己用土雞,不過都唔係好知咩分別

我買左皇朝常溫版喎 一盒6包60ml
發達喇
|
滴雞精其實有咩用架??
GCHK
|
我都唔係分得好清楚,都冇點飲
hkmcdmcd
|
EstrellaDamm 發表於 19-2-2 23:11

Agree
claudiaman_86
|
回覆 winny703 的帖子

我飲果隻都係土雞, 心諗土雞走黎走去應該冇咁肥掛~
sunnypoon
|
其他牌子就唔知,御X堂 寫明用台灣黃金雞,唔係雪雞
rainbowchuuu3
|
claudiaman_86 發表於 19-2-2 22:42
王朝用土雞

用生蛋老母雞,人老,都多病痛d。
老母雞本身就平,依家賣到咁貴 賺死佢