夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

想生BB熱投

Yee_ng 發表於 19-2-2 11:03
就算唔係呢個小三你c6係身痕都會有第二個,選擇左離婚就唔好向後望,自己裝備好話唔定會揾到個更好
...

咪係。沒有她,都會有有別人。問題係你老公啊!
I am Agent P

男爵府

好無謂

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小三周圍都有,要怪就怪自己個老公,佢如果守得住,根本就無人可以破壞個家...令你們痛苦嘅,正正就係個男人。

大宅

lovejoey 發表於 19-2-2 10:44
我前夫跟個女同事攪埋一齊,喺公司d 人眼中,個女仔又乖又順嗰種,所有人都當佢小妹妹好錫佢. 但其實嗰女仔人 ...

放下,向前看,才是真正解脫。

複式洋房

佢地會有報應架你放心

大宅

回覆 ozgal 的帖子

放長雙眼睇, 佢地會受番曬

大宅

soso1227 發表於 19-2-2 15:31
你前夫最錯,
但小三明知對方已婚仍出招去搶,
就兩個都唔可以原諒。

我都好同意
做乜要樓主一個人受晒
反正前夫一向對你唔好
個小三就更加唔啱
冇必要同呢兩個人客氣
佢哋做得出就要預咗俾人睇

別墅

soso1227 發表於 19-2-2 15:31
你前夫最錯,
但小三明知對方已婚仍出招去搶,
就兩個都唔可以原諒。

無錯!既然已走到離婚這一步,更加不用顧忌那麼多! 出軌者當然有着最大責任,但第三者也好應該為自己的選擇承受後果。樓主也只是想說出事實的真相,要說傷不傷害,遠遠不及那二位無恥之徒為樓主送上的一刀,那是一輩子的陰影。
要仁慈,要大方,也要看對像是誰。

男爵府

oreoa88 發表於 19-2-5 23:55

無錯!既然已走到離婚這一步,更加不用顧忌那麼多! 出軌者 ...

絕對認同~憎恨第三者係無可厚非~唔駛扮大方掩飾

大宅

回覆樓主:

多謝大家, 有呢度比我呻下, 知道有人為我抱不平, 已經覺得好安慰. 我前夫做嘅事當然過份,但一諗起個女人明知人哋有老婆有仔女, 仲不停sent 訊息寫情信示愛, 叫人哋老公做bb. 個個星期約人老公出街. 去日本狂sent自己d相比我前夫, 直到全公司都傳佢哋有路, 連上司都叫佢哋避忌啲, 之後就開始攪地下情. 前後腳番工食飯. 我前夫一直叫我比時間佢轉工, 結果到轉左工後, 佢一哋關係都冇斷過. 一切都只係一次又一次嘅大話. 呢年幾我只感受到呢個世界喺冇公義, 只有人無恥最無敵. 嗰女仔自己都單親家庭長大, 我都唔明何苦要千方百計破壞人哋嘅家庭, 令人哋嘅小朋友都要同佢一樣變單親先開心.

珍珠宮

回覆樓主:

佢地都未到最後,岩岩先開始,你又知一定會幸福 ?!
放過人地等於放過自己,俾機會自己過得更好,選擇權依然在你手中!祝福你

男爵府

畀面勳章

我前夫跟個女同事攪埋一齊,喺公司d 人眼中,個女仔又乖又順嗰種,所有人都當佢小妹妹好錫佢. 但其實嗰女仔人 ...

往後既日子會更好的(emoji)(emoji)

男爵府

lovejoey 發表於 19-2-6 18:52
多謝大家, 有呢度比我呻下, 知道有人為我抱不平, 已經覺得好安慰. 我前夫做嘅事當然過份,但一諗起個女人明 ...

其實好多人都知道呢個女人嘅真面目啦~應該有好多人都會替你不值~放心啦~佢哋會有應得的下場的

大宅

我覺得小三知你唔開心 感覺蠃左你 就好開心好得戚
你活得精彩 不放她再眼內 好好生活吧!

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好明你感受,依家已經決定離婚,就唔好再諗,你不斷咁諗,唔開心只有你自己同埋影響小朋友,當你諗時,同自己講,狗男女係唔會再傷害到你同小朋友,依家無報應,日後實有,依家最緊要係活得比對狗男女好,加油,我都有同樣經歷,依家我百毒不侵,加油

大宅

好明白個種冤屈,我都好想身邊既人睇到佢地既真面目。
不過我地要堅強,曾幾何時我都以為搵到個好男人,但日子耐咗未又係受唔起考驗...
家下她都係行我舊路,自覺執到寶...

首頁

尾頁

跳至