自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ificould 發表於 19-2-5 17:42
自己一個都可以好開心!食嘢、煲小說、煲劇!只要煲定一大煲湯、炆定一煲餸,煮好幾日飯雪定,買最易洗和 ...

絕對同意

為搵而揾個人,仲要去服侍佢,我都寧願自己過!

無論一個人、定一家人,日子點過都有一半取決於你嘅心態,同你想點樣過

自主真係好重要,以前要就c6男家,唔情願都要去同應酬,依家自己想點就點,正

珍珠宮

自己一個都可以好開心!食嘢、煲小說、煲劇!只要煲定一大煲湯、炆定一煲餸,煮好幾日飯雪定,買最易洗和 ...

聽到你嘅舖排都開心,自由自在,真係會覺得心寧好滿足嫁
我有個仔,我直頭叫佢去拍拖唔使理我,佢係屋企,我仲要煮比佢食, 佢返工或出左街,我才可真正享受自由
或同家姐們去行街食野

珍珠宮

feclagnes 發表於 19-2-6 09:02
一來你都未想揾件新,二來無可能求其,要揾件啱嘅,三來眼見未為真,你見人一家人開開心心,但一家唔知一 ...

我朋堆中,眼見好多40幾50幾嘅夫婦貌合神離,一係互數不是,冇錢嘅就互相埋怨對方大洗,有錢嘅就埋怨其他生活習慣或對方家人,大家都好辛苦,何必呢,放大家條生路過埋下
半世好過啦,人生苦短呀 [/smile

男爵府

講得好啱

首頁

尾頁

跳至