小三不停電話騷擾

annafifi
|
三日唔埋兩日就打來,講了很多傷害我的說話,很痛苦。每晚也睡不好,我應該怎樣?
一嚿大番薯
|
你同老公嘅關係點架?老公知唔知你已經知有小三?我覺得你同老公講,等老公叫佢唔好再搞小動作會好啲,另一邊廂,你唔好再接啲不知明嘅電話,佢打得一次兩次會自己無癮。
我之前有段時間都試過有一個人係咁打黎,用無來電顯示嘅電話,基本上隔日或隔兩日就打黎,我自己心知係邊個,個隨著時間過左,同我全部都唔會接聽佢就終於收皮了。
crystal媽咪
|
annafifi 發表於 19-2-2 16:12
三日唔埋兩日就打來,講了很多傷害我的說話,很痛苦。每晚也睡不好,我應該怎樣?
...

佢哋斷咗未?
你可以轉電話或block咗佢!?不過問題係,你兩個仲會唔會一齊
babyhi
|
其實你俾佢知,鍾意就攞去唔使多謝。如果佢賤到講埋床上野既話,你話返佢知其實你老公鍾意咩招式激死佢嘛!
當打黎激你唔死就到佢自己生蝦咁跳,佢冇隱就唔玩
o_____o
|
你老公同佢斷左未? block左個小三,不用理佢,以免有失身份。
tansyneko
|
cut佢線,點解要聽佢廢嗡?
小可愛11
|
babyhi 發表於 19-2-2 16:51
其實你俾佢知,鍾意就攞去唔使多謝。如果佢賤到講埋床上野既話,你話返佢知其實你老公鍾意咩招式激死佢嘛! ...

mini1204
|
飛線去你老公個電話
jeremylui83
|
佢就係想你走,想你嬲,想你家散,
你要調整自己的想法,現在佢可能自知處於下風,所以用下三流手段去騷擾你,
所以你一定要冷靜,唔好中計
Viviancheung319
|
...

其實如果佢有十足把握去令你老公同你離婚的話佢使乜咁做
Miss.Hui
|
裝錄音app, 將來爆出嚟都有證據
Lumon
|
...

冷靜同佢對答,佢咁做就係激你等。其實佢做埋呢啲嘢有機會令你c6討厭。你而家擁有佢擁有唔到嘅家庭一個太太老婆c6仔女嘅媽媽身分。所以唔需要理會小三。你更加要打扮自己做鐘意做嘅嘢等你c6覺得都係你最好。終有日佢會知道係佢嘅損失。
華妹妹
|
唔洗驚佢既,勇敢d 反擊,你傷心就中正佢鬼計。
佢打黎通常講咩呀? 再打黎就同佢講,乜我老公又食雞唔比錢,攪到要你打比我追? 不過我係唔會幫佢找數,我找得幾多?你打比我冇用架,我你死左條心啦。
再打黎就話:老公叫雞好鐘意偷拍d女既相同短片,唔知有冇你份呢?唔好理啦放上喊網加埋電話號碼先。
總之唔好驚佢, 你表現都冇感覺冇所謂,佢係冇你符的。
soright
|
華妹妹 發表於 19-2-3 08:21
唔洗驚佢既,勇敢d 反擊,你傷心就中正佢鬼計。
佢打黎通常講咩呀? 再打黎就同佢講,乜我老公又食雞唔比錢 ...

飛線去fax 機,b 聾佢隻(emoji)
Nancy20090615
|
mini1204 發表於 19-2-2 23:52
飛線去你老公個電話

冇錯, 冇錯
kplett
|
Nancy20090615 發表於 19-2-3 11:54
冇錯, 冇錯

唔好咁做。益咗賤人。
錄低又冇用嘅。
佢一打嚟就cut 缐啦。
TIGER_B
|
回覆 annafifi 的帖子

你唔使聽小三既電話的,無謂比呢人影響自己,當初我老公個小三都打過幾次電話比我,我一個都冇聽到,我唔係因為驚而唔聽,而係佢冇資格要我聽佢電話,我聽咪即係承認左佢,要等佢估唔到你,無反應比佢,佢就唔會再打,我到而家都冇block佢電話,亦冇再打黎
光感美白
|
將佢電話號碼飛去差館or21800000
wingwingchau
|
佢哋真好厚面皮,有次個人心情唔好打去鬧佢一鍋,同埋話叫佢有本事拎個男人走,唔好熄