19年第二胎媽媽揮手區

328baby
|
19年第二胎媽媽揮手區
我EDD 822
cavy0511
|
328baby 發表於 19-2-2 18:49
19年第二胎媽媽揮手區
我EDD 822

我隻細豬622呀
328baby
|
cavy0511 發表於 19-2-2 20:22
我隻細豬622呀

Hi, 你第一胎幾大呀?我大仔就快兩歲。。
cavy0511
|
328baby 發表於 19-2-2 20:26
Hi, 你第一胎幾大呀?我大仔就快兩歲。。

大仔就黎3歲喇
Mandama
|
Hi, 剛check 中咗,細豬係1006
kaspertam
|
EDD July 5. 大囡三歲半
328baby
|
Mandama 發表於 19-2-2 23:21

恭喜恭喜(emoji)
abeshan
|
我隻細豬8月呀(emoji)(emoji)(emoji)大仔岩岩1歲(emoji)
kimori
|
Mandama 發表於 19-2-2 23:21

我過左5日都未黎M, 今朝起身check中左,就咁計EDD 應該1009
Mandama
|
kimori 發表於 19-2-3 09:20
我過左5日都未黎M, 今朝起身check中左,就咁計EDD 應該1009

恭喜
328baby
|
kimori 發表於 19-2-3 09:20

恭喜恭喜(emoji)
Javyjan
|
細豬6月尾 大仔宜家兩歲半:)
聰明媽媽YO
|
大女馬年,就黎5歲,黎緊細既預計8月出世
mokmanman
|
第二胎系囡囡
仔仔就快一歲3個月
Giannchu
|
Hello!我隻細豬預產期8月尾9月頭,大仔就黎3歲,最近好痴身,大家有無同樣問題?
asukav6
|
我呀,意外有左,阿女先歲半,本來冇諗住咁快要第二個仲掙扎緊,就有左,唉
fakyman
|
聰明媽媽YO 發表於 19-2-3 14:44

同你一樣呀,大仔馬年4年半,細b 10月
LazyPrincess
|
hello大家好, 我細B EDD 1008, 哥哥4歲了
elingfu
|
岩自己check到, 今晚睇E生, 大女六個幾月....
而家有啲擔心, 之前食緊新谷酵素去便便, 怕影響BB
chingching1227
|
聰明媽媽YO 發表於 19-2-3 14:44

我都是,大女5歲馬年,細既應該9月出世