潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

KWOKPHOEBE 發表於 19-2-3 08:10
1:1 新客,如果舊客就唔一定,舊客就年內累積,大約一年兩個B,or K,當然vvvvvip不入遊戲規則,例如劉太: ...

男爵府

JQKbaby 發表於 19-2-18 12:55
呢個痴心情長坑
一年1、2個心水包已經満足

痴心情長坑!哇妳個形容詞好

侯爵府

Pigalle 發表於 19-2-18 10:43
咁得意,而家講緊「每年最多有幾多個offer」,唔係你「要」幾多,如果咁講,你可以話一個offer都冇,因為 ...

可能唔同時期唔同政策啩。
我d offer 同你一樣~

男爵府

JQKbaby 發表於 19-2-18 12:52
你地又有croc SO 又一年多個offer
我就真是微塵粒
其實開始係HK H 買野不久

我SA 講過係一年2個K/B. 我第二個offer 係唔使1:1 既,不過都唔係差太遠。

大宅

maggiejane 發表於 19-2-18 13:30

未必,可能我太冇要求,SA 先跟policy 比offer....

男爵府

Pigalle 發表於 19-2-18 14:44
未必,可能我太冇要求,SA 先跟policy 比offer....

但係唔係都會寫低自己要求D乜咩?例如顏色,size?B?K?唔係咁咩?你唔會話隨便乜都得掛?我每年都出新色就mark低要乜色哦!其他我就唔考慮,唔係咁樣咩?唔通offer你時候你唔知道咩色,咩size?咩皮,然後衝過去?哇,我係每次挪袋都要飛的,如果咁樣搞超級唔掂

男爵府

Pigalle 發表於 19-2-18 14:44

其實我為左個袋都去得好盡,飛得超密,上個月24聖誕都唔過就飛返去挪個So,前幾日又話我要個K25到左,後日又飛,所以我必須提要求,如果唔係唔掂,直頭一日到黑倒時差
我其實真系算得上係一個真愛(我老公係咁樣講)

男爵府

牛年勳章

maggiejane 發表於 19-2-18 13:30

Hello maggiejane!! 好開心見到你
你之前給的意見,非常有用

侯爵府

JQKbaby 發表於 19-2-18 15:05
Hello maggiejane!! 好開心見到你
你之前給的意見,非常有用

唔好客氣啦!

侯爵府

KWOKPHOEBE 發表於 19-2-18 12:24
同埋我係小蝦米啦,又唔係資深買家,估計係咁上下,可能個SA都覺得我厭尖,比兩個我都已經係好多, ...

Croco SO, 羨慕(emoji)真係冇可能係蝦米,你肯定係大客,買好多嘢先會offer 俾你

大宅

回覆 KWOKPHOEBE 的帖子

我之前買Constance 就好快有offer而家等緊KELLY 好似要等好耐咁

男爵府

KWOKPHOEBE 發表於 19-2-18 13:02
痴心情長坑!哇妳個形容詞好

嘩好正,形容得好好

大宅

maggiejane 發表於 19-2-18 17:26
Croco SO, 羨慕(emoji)真係冇可能係蝦米,你肯定係大客,買好多嘢先會offer 俾你

...

Agreed

大宅

shanshanli 發表於 19-2-18 17:36

我之前買Constance 就好快有offer而家等緊KELLY 好似要等好耐咁

Constance似乎唔難攞. 我SA久唔久就會聊下我要唔要Constance; 有時去開舖搵佢, 經過貨架見到display only嘅Constance都照樣問我要唔要. 但又唔見佢會聊我要唔要display only嘅Birkin個喎

其實我心裏當然想攞一隻啦, 之不過我更加想要Birkin. 而我又未有錢到可以亂發子彈. 所以係未有B之前, 暫時唔會要C住~

希望JM你快D有Kelly offer啦~~

男爵府

shanshanli 發表於 19-2-18 17:36

C確係比B/K易D

伯爵府

JQKbaby 發表於 19-2-18 12:52
你地又有croc SO 又一年多個offer
我就真是微塵粒
其實開始係HK H 買野不久

我舊account 第一個offer要足1:1, 第二個聽SA口氣都好似話要
但我新account第一個袋都唔使1:1,可能我俾SA個要求比較鬆,淨係話要個B25,超快搞掂

子爵府

想問下GP 或者Lindy 係咪唔駛spending ,正接walk in 就買到(如顏色啱)

子爵府

想請教各jm,妳們所講spending1:1,要spending多少錢可以有一個K28。

侯爵府

Jonimama 發表於 19-2-18 22:13
想請教各jm,妳們所講spending1:1,要spending多少錢可以有一個K28。

如果1:1 ,大概指要8萬spending

大宅

KWOKPHOEBE 發表於 19-2-18 14:55
但係唔係都會寫低自己要求D乜咩?例如顏色,size?B?K?唔係咁咩?你唔會話隨便乜都得掛?我每年都出新色 ...

好想覆你, 但我好努力睇咗三次,真係唔知你問緊乜嘢....冷靜啲,嚟緊有個ostrich K 應該開心嘅,BTW, 上次問你幾年前order嘅SO 幾多錢, 俾舊價定係新價錢 ?同我呢d一世都冇機會喺香港有SO 嘅分享下啦

首頁

尾頁

跳至