陀仔/女樣子會如何

Bchumama
|
長輩話陀仔呀媽會樣衰,陀女靚,真既咩?
wingin206
|
我又唔覺, 依家陀仔都冇樣衰到😂😂
Puddingmman
|
我陀女個陣皮膚真係滑左好多
Jellyfish2018
|
Bchumama 發表於 19-2-2 21:53

我陀女,初期都係勁爆痘,仲要我之前本身好少有皮膚問題。所以應該冇咩關係掛
musiccisum
|

我陀女覺得自己醜樣左
我要做媽媽
|
之前都有媽媽問過,其實我覺得數據越多,概率就越趨向於50%
o_oblue_girl
|
我阿b係男仔,個個人見到我都話愈嚟愈靚,面色好好
kakakwok716
|
我陀女,唔覺靚左,一d 都冇變
cavy0511
|

兩胎都陀仔, 上胎陀仔樣衰鼻大爆瘡, 呢胎無瘡仲要白滑
kissapplegirl
|
陀仔皮膚無變差係個鼻大左
Carmen8080
|
鼻大左 同生瘡 平時係一粒都唔生
jan_mama
|
Puddingmman 發表於 19-2-2 22:39
我陀女個陣皮膚真係滑左好多

我都係!不過要還的,生完就慢慢打回原形
Bchumama
|
jan_mama 發表於 19-2-3 04:40
我都係!不過要還的,生完就慢慢打回原形

我聽過話生女皮膚好
chaxxcha
|
我上胎陀女初期d皮膚吾好 後期先慢慢好
今胎陀仔 又完全無乜特別差左or好左
ctcandy
|
陀仔,鼻大左
babytingbaby
|

我陀仔果陣樣冇變,但係肚生毛
cherrylee1105
|
陀男仔
頭7個月都冇好肥遠睇係好樣同輕盈

但影相個樣係鼻大似男仔

覺得陀女仔既朋友會擁腫
但五官係靚

jamboo_ash
|
陀仔,爆蒼,平時一年都係生一兩粒暗蒼...
一陀B 個下巴keep住爆蒼 仲要四五粒咁黎...
s_for_samantha
|
我生囡 皮膚好似好左 同埋勁鍾意食甜野
麻每吉
|
jamboo_ash 發表於 19-2-3 10:48
陀仔,爆蒼,平時一年都係生一兩粒暗蒼...
一陀B 個下巴keep住爆蒼 仲要四五粒咁黎...
...

我都係仔,爆瘡啲瘡謝唔到,等卸貨