今年d揮春好卡通

oceandeepsea
|
尋日走一轉,去一田,永旺睇,見到岩價位果d,都係有卡通樣,最得人驚係有比卡超,一田就有d織布,成八十幾蚊,太貴

最後都係貼番議員送果d,諗住正月十五就拆
crystal媽咪
|
oceandeepsea 發表於 19-2-3 10:12
尋日走一轉,去一田,永旺睇,見到岩價位果d,都係有卡通樣,最得人驚係有比卡超,一田就有d織布,成八十幾 ...

早幾日去日本城,啲吊飾都係好貴。我都係簡單貼啲卡通揮春。平平哋,最緊要係揮春嘅內容
tsung    發表於 19-2-3 21:50
Poyau    發表於 19-2-3 12:59
tansyneko
|

玫瑰花茶
|
尋日走一轉,去一田,永旺睇,見到岩價位果d,都係有卡通樣,最得人驚係有比卡超,一田就有d織布,成八十幾 ...

其實我比較鍾意紙揮春,而且又平d,不過今年真係多左好多不織布揮春。
wcpcelia    發表於 19-2-3 16:49
micmic2015
|
一田那些比較貴,貼一年好像很不環保
sakesakee
|
我幾年前買不織布揮春,年年拎返出黎用
sharon26788
|
尋日見到呢個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsung    發表於 19-2-3 21:51
Poyau    發表於 19-2-3 13:00
honoluluwendy
|
玫瑰花茶 發表於 19-2-3 10:40
其實我比較鍾意紙揮春,而且又平d,不過今年真係多左好多不織布揮春。
...

認同
M-1
|
我買紙揮春,盛惠2蚊一張
tsung    發表於 19-2-3 21:51
Smallraindrop
|

小傑媽媽
|

我只買普通既猪仔揮春,唔會買太貴!
港式奶茶
|
我買咗peppa pig,啲仔女一起身就開心大叫peppa
玫瑰花茶
|
sakesakee 發表於 19-2-3 11:06
我幾年前買不織布揮春,年年拎返出黎用

koala904
|
sharon26788 發表於 19-2-3 11:07
尋日見到呢個

有無溝盡天下女