好悶⋯(純呻)

寶妮
|
新年恐懼症⋯唔知去邊好,完全投入唔到⋯周圍都好似好熱鬧,唔知點解心情好差,好煩好悶好鬱
tsung    發表於 19-2-3 21:17
pansy888hk
|
寶妮 發表於 19-2-3 18:29
新年恐懼症⋯唔知去邊好,完全投入唔到⋯周圍都好似好熱鬧,唔知點解心情好差,好煩好悶好鬱
...
OH~你要開心D啊,放開D啊.........其實新年我唔敢出去,太多人了, 你有咩事咁煩呢? 洗唔洗打掃?我就執野執到傻!!

我就好怕多人的地方,我都係新年等親戚來家拜年,同埋玩新買的電腦,想靜靜地..........
Poyau
|
放鬆感受吓
tsung    發表於 19-2-3 21:18
kid
|
...

做吓運動,冇分咩日子架,好多人年初一都跑步丶溜冰丶踏單車⋯⋯
ting230
|
我都唔鍾意新春假期,又要去好遠親戚家,揸車又塞車,搭車又塞入,好煩
叮妹
|
我衹覺悶到爆炸
kwan_0128
|
我都有呢個問題呀最怕就係新年去邊都好鬼多人呀
叮妹
|
kwan_0128 發表於 19-2-3 19:31
我都有呢個問題呀最怕就係新年去邊都好鬼多人呀

仲要一出門要一眼關七預備比利是
pbpk03845784
|
...

我又系不知為何心情好差
Elaineyytang
|
放鬆d,我今年新年乜都冇預備,今朝帶咗兩個細路去郊野公園玩,又靜又冇人,好舒服
littlesister
|
當有幾日假休息下囉
natjosejim
|
對我,過年或任何節慶,從來都不是一個議題,日日平安寧靜生活(希望將來也可如此),去旅行,放眼看世界
Angelice-BeBe
|
我同你感覺一樣。

今年心情有點差。
油麥麥
|
行山
姆貓
|
...

留在家煲下喜歡看的劇或去行下山再不是去看電影!做自己喜歡的事可以令到自己開心起來!
二世龜
|
我係佛系過年
禁止發言
|
重點係好多店關門 朋友又要拜年
CurrySo
|
我都好怕新年假期,感覺好嘈、好煩!