我的無聊小玩意

bufferzone
|

自動梘液機

幾襯個廁所,會出泡泡,幾十蚊人仔,抵玩

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsung
|

bb豬媽媽
|
bufferzone 發表於 19-2-4 12:26
自動梘液機

幾襯個廁所,會出泡泡,幾十蚊人仔,抵玩

係咪小米??
twotigers
|

bufferzone
|
bb豬媽媽 發表於 19-2-4 21:58
係咪小米??

係呀
polarmama
|
請問喺邊度買到補充裝梘液?
bufferzone
|
polarmama 發表於 19-2-4 22:10
請問喺邊度買到補充裝梘液?

已經買定一pack補充裝,未探究邊到有得買,可能會逛深圳時買,又或者淘寶或網購

剛發現原來淘寶仲平過旗艦店
1928mickey
|

kakakwok716
|
我都諗住過左年買呀,又靚仔又唔貴
你買左人仔幾錢?我驚買貴左
honoluluwendy
|

elisewaiman
|
bufferzone
|
kakakwok716 發表於 19-2-4 22:32
我都諗住過左年買呀,又靚仔又唔貴
你買左人仔幾錢?我驚買貴左

我係深圳小米旗艦店買,¥79,剛才發覺淘寶平得多

洗手液補充裝¥39.9 一盒,內有三支洗手液

TMC3012
|
有諗淘, 但佢啲refill要配返佢既, 所以冇買
kakakwok716
|
bufferzone 發表於 19-2-4 23:07
我係深圳小米旗艦店買,¥79,剛才發覺淘寶平得多

洗手液補充裝¥39.9 一盒,內有三支洗手液

差幾蚊咋,㩒到入去唔係呢個價
bufferzone
|
kakakwok716 發表於 19-2-5 00:23
差幾蚊咋,㩒到入去唔係呢個價

bb豬媽媽
|
bufferzone 發表於 19-2-4 22:21
已經買定一pack補充裝,未探究邊到有得買,可能會逛深圳時買,又或者淘寶或網購

剛發現原來淘寶仲平過旗 ...

我喺香港小米店問,話可以學自己refill, 不可以嗎?
NiaBB
|
bufferzone
|
bb豬媽媽 發表於 19-2-5 00:27
我喺香港小米店問,話可以學自己refill, 不可以嗎?

其實我覺得如果係相同類型既梘液應該冇問題,原裝梘液係液體,唧出黎係泡泡
瑤瑤~
|
請問有冇得擰開個樽口自己refill其他牌子洗手泡泡入去?
因為唔想逼住買返佢個refill未必岩心水
bufferzone
|
瑤瑤~ 發表於 19-2-5 00:48
請問有冇得擰開個樽口自己refill其他牌子洗手泡泡入去?
因為唔想逼住買返佢個refill未必岩心水
...

原來個樽口好細,refill的話會有難度