唔知點解睇倒---比個頭你掃,覺得好好笑

kc_01k
|
睇單新聞,唔知邊個誰是誰非,但肯定呀客服好激氣先咁講。但我sorry ,真係笑咗 比個頭你掃。
C.Humphrey
|
我都笑左
不過個職員咁又真係幫唔落
Angelice-BeBe
|
我睇左,係好好笑

tsung
|
kc_01k 發表於 19-2-4 12:38
睇單新聞,唔知邊個誰是誰非,但肯定呀客服好激氣先咁講。但我sorry ,真係笑咗 比個頭 ...

咩事?
小源
|
睇單新聞,唔知邊個誰是誰非,但肯定呀客服好激氣先咁講。但我sorry ,真係笑咗 比個頭 ...
俾個港嬸搞到咁一定好火

kc_01k
|
tsung 發表於 19-2-4 12:51
咩事?

【爆相爆片】港鐵乘客要投訴 職員: 畀個頭你掃
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190203&s=10829391&a=59221172

love2talk
|
kc_01k 發表於 19-2-4 12:55
【爆相爆片】港鐵乘客要投訴 職員: 畀個頭你掃
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190203&s=108 ...

心肝寶貝仔
|
我都笑咗
魚兒小寶貝
|
職員:比個頭你掃

女人:你就想喇!

cibewong
|

有時真係會比呢啲人激死,唔話唔得。
SabrinaR
|
報料鐘生都唔慌好人。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mimiso
|
今日年三十都要返工,食住早餐睇到呢單新聞,即刻心情愉快好多,佢又講得出又做得到喎,比佢笑鬼死 !
wcpcelia    發表於 19-2-4 14:50
tansyneko
|
bb2
|
我都笑左
careycarey
|
我都有笑
picky1214
|
笑鬼死
allblue_SanJl
|
alicialee1210
|
我都有笑個職員搏炒嗎?
露比EE
|

唔知件事前因後果,所以好難話大媽錯哂,佢好似有嘢須要幫手,亦先讓比一個人,但個mtr職員就真心覺得差!
wakanda
|
忍唔住笑左