使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

有冇個 list 可show 到幾多國民生產總值係住咩屋?!

男爵府

好媽媽勳章

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

民房 0分
洋房 101分
別墅 501分
大宅 1001分
男爵府 5001分
子爵府 10001分
伯爵府 15001分
侯爵府 20001分
公爵府 25001分
珍珠宮 未知
水晶宮 未知
翡翠宮 未知
珊瑚宮 未知
瑪瑙宮 未知
象牙宮 未知
寶石宮 未知
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

好媽媽勳章

thank you!!

原帖由 sonic04 於 09-5-6 00:28 發表
民房 0分
洋房 101分
別墅 501分
大宅 1001分
男爵府 5001分
子爵府 10001分
伯爵府 15001分
侯爵府 20001分
公爵府 25001分
珍珠宮 未知
水晶宮 未知
翡翠宮 未知
珊瑚宮 未知
瑪瑙宮 未知
象牙宮 未知
寶 ...

大宅

THXTHX!

男爵府

醒目開學勳章

唔知點解,我嘅「國民生產總值」係「親子王國」同「教育王國」都唔同嘅?

有冇人發覺都係咁呀?

Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 Derdad 於 09-5-16 01:56 AM 發表
唔知點解,我嘅「國民生產總值」係「親子王國」同「教育王國」都唔同嘅?

有冇人發覺都係咁呀?

因為分咗家嘛

而家二者完全獨立的
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

醒目開學勳章

咁咪有機會住兩間屋?好似一時住大婆度,一時住二奶度…

原帖由 sonic04 於 09-5-17 02:25 發表

因為分咗家嘛

而家二者完全獨立的
Best wish,

水晶宮

依家個樓市咁癲,唯有起呢處換樓

男爵府

醒目開學勳章

想問小草版主:

除咗就國民生產總值,仲有啲咩嘢翡翠級呀、珊瑚級呀、瑪瑙級呀、王國長老呀咁,又係啲咩嘢黎嘅呢?點分嘅呢?
Best wish,

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會員級別
會員等級發貼數目
新加入國民0
鮮花級國民20
珍珠級國民40
水晶級國民70
翡翠級國民150
珊瑚級國民500
瑪瑙級國民1000
金鑽級國民5000
王國長老10000
原帖由 Derdad 於 09-6-12 04:05 發表
想問小草版主:

除咗就國民生產總值,仲有啲咩嘢翡翠級呀、珊瑚級呀、瑪瑙級呀、王國長老呀咁,又係啲咩嘢黎嘅呢?點分嘅呢? ...

子爵府

小草版主, 我已經係"珊瑚級國民"好耐啦, 請問點樣先可以升級呀?

THANKS.
原帖由 小草 於 09-6-12 09:04 發表
會員級別會員等級發貼數目新加入國民0鮮花級國民20珍珠級國民40水晶級國民70翡翠級國民150珊瑚級國民500瑪瑙級國民1000金鑽級國民5000王國長老10000

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發貼1000就升上"瑪瑙級國民"~
你資料內文章數係953,就快到喇,加油!
原帖由 zozozo 於 10-6-28 23:42 發表
小草版主, 我已經係"珊瑚級國民"好耐啦, 請問點樣先可以升級呀?

THANKS.

子爵府

THANKS !!

咁國民生產值不是=發貼數嗎? PLEASE ADVISE.

請問有何分別呀? 釘橋.

原帖由 小草 於 10-6-29 09:55 發表
發貼1000就升上"瑪瑙級國民"~
你資料內文章數係953,就快到喇,加油!

版主

「國民生產總值」唔等如發貼數,似積分,如﹕回應+1分,發主題+2分,參與投票+2分...之類(唔一定咁計分,只係舉例,實際加幾分我唔係好記得)~

「國民生產總值」升,就「住」唔同既屋~
原帖由 zozozo 於 10-6-29 13:32 發表
THANKS !!

咁國民生產值不是=發貼數嗎? PLEASE ADVISE.

請問有何分別呀? 釘橋.

子爵府

明白晒, 多謝版主回覆.
原帖由 小草 於 10-6-29 14:21 發表
「國民生產總值」唔等如發貼數,似積分,如﹕回應+1分,發主題+2分,參與投票+2分...之類(唔一定咁計分,只係舉例,實際加幾分我唔係好記得)~

「國民生產總值」升,就「住」唔同既屋~
...

首頁

尾頁

跳至