嫲嫲入了公立醫院

ramuza
|
永遠針唔拮到肉唔知痛
醫院而家逼爆阿嫲瞓嘅係加咗床位再加床位嘅位
前後左右都係一大堆講普通話嘅人
最慘嘅係我哋足足等咗十幾個鐘先可以上到床位

雖然係咁見到醫護人員都仲好有耐性亦同我哋講對唔住
vet
|
ramuza 發表於 19-2-5 08:53
永遠針唔拮到肉唔知痛

祝嫲嫲早日康復
mmya
|
祝佢早日康復呀
Super-Man
|
我老豆早幾日入院, 病房真係迫爆, 走廊全部放滿病床, 但醫護人員都好好, 有問必答, 都有耐性
南丁媽咪
|
絕對明白
你要保重
祝家人早日康復,新一年平安健康
KLLP
|
祝老人家早日康復。
BarbaraX
|
希望老人家快康復
MeowMuiMui123
|
祝嫲嫲早日康復。

希望港府正視人口問題,制定移民政策啦
littlesister
|
祝早日痊癒
Angel_Rose
|
祝樓主麻麻早日康復
crystal媽咪
|
永遠針唔拮到肉唔知痛

祝早日康復、身體健康
tsung
|
祝福嫲嫲早日康復
SaBB
|
永遠針唔拮到肉唔知痛

祝福嫲嫲早日康復
香港公立醫院百幾% 使用率、真的辛苦
媽咪面
|
睇下咩科囉,內科迫爆唔出奇,其他科好多吉床
cakii
|
永遠針唔拮到肉唔知痛

Teletrend
|
永遠針唔拮到肉唔知痛

轉貼網上留言
我個表哥60 幾歲單程證黎左呀, 點幫香港呀?? 佢一黎香港就排左幾個專科, 一個月"返"黎香港幾次去公院覆診呀! 新血!
Teletrend
|
永遠針唔拮到肉唔知痛

瞓加床位小心冷氣大風吹頭,記得帶帽

祝早日痊癒!
bufferzone
|
祝嫲嫲早日康復
4ponymum
|
唯有盡量睇佢倍佢,我爸都係醫院,轉咗康復大樓無咁逼,但落唔到床真係好悶。
Reminder
|
永遠針唔拮到肉唔知痛

願早日康復