親子旅遊

跳至
[韓國] Jin Air 一問

首頁

尾頁

別墅

我買票時沒有加錢劃位,又過左72小時購買時間,冇得做,今天打去香港服務電話冇人接聽,你們有沒有試過不劃位,分開坐的機會很高?

謝謝

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

冇預先劃位, 早去機場 check in 都可以相連位,

6 個人一齊冇分開座位.

別墅

wiiabcd 發表於 19-2-5 18:41
冇預先劃位, 早去機場 check in 都可以相連位,

6 個人一齊冇分開座位.

明白了,謝謝!

wcpcelia    發表於 19-2-8 10:35

別墅

我已經回港了,兩程都是一齊坐,好準時,感覺很好包行李有輕便餐食,用呢個價格是非常扺!機上大部分是韓國人,可能中午機走早機回港,大多數人都不喜歡,但我認為都可以接受到!

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

請問是否包 15 kg行李,如超過如何?

別墅

ding111 發表於 19-2-12 20:44
請問是否包 15 kg行李,如超過如何?

機票包每位15kg 行李,超重每1kg 計算,忘記左幾多錢,Jin Air 網站有寫的,你可以上去睇一下!

男爵府

goodfriend1210 發表於 19-2-14 16:36
機票包每位15kg 行李,超重每1kg 計算,忘記左幾多錢,Jin Air 網站有寫的,你可以上去睇一下!
...

可否一家人check in一齊計?謝謝

禁止訪問

男爵府

sonority 發表於 19-2-15 11:43
一人一件 15Kg, 冇得合計. 例如 10 + 20, 係唔得.
地勤人員當日心情靚靚另計.

下!咁二小童無理由又揾個喼裝咼

禁止訪問

別墅

bbpo 發表於 19-2-15 12:27
下!咁二小童無理由又揾個喼裝咼

係可以的,我三個人帶左2個行李箱,一個23kg. 一個17kg , 我再加一個行李袋寄倉,冇任何問題,佢條文冇註明不可合併計箱。

男爵府

去程是一齊座,回程3個人都分開座,自己衡量如有小朋友,見議加錢較穩陣

首頁

尾頁

跳至