有冇人有左頭8,9週覺得攰到一個型容唔到的地步?

babybreadmama
|
訓8,9個鐘,起身還可以,次後做少少野就攰到負能量咁,連坐低都未夠未訓係度。乜都無ENERGY做。點算。而家先9週。
珍惜眼前
|
babybreadmama 發表於 19-2-5 13:03
訓8,9個鐘,起身還可以,次後做少少野就攰到負能量咁,連坐低都未夠未訓係度。乜都無ENERGY做。點算。而家 ...

我上年都係咁,24小時一日我一日加埋訓18-20個鐘,但都仲係勁攰,一訓落床就訓著左
chanlazy
|
babybreadmama 發表於 19-2-5 13:03
訓8,9個鐘,起身還可以,次後做少少野就攰到負能量咁,連坐低都未夠未訓係度。乜都無ENERGY做。點算。而家 ...

我都係啊 訓十幾個鐘 起身一陣又再訓晏覺 但到12w就好好多啦 精神好多 加油
smiletkl
|

我要返工,七週開始勁攰,十點幾要瞓,朝早七點幾完全唔想起身,全日都好眼訓,九週開始有少少好轉,醫生話正常,仲笑我係咪返工好似乜都做唔到咁,叫我多休息,三個月後就會改善
sandy_astroboy
|

會呀,以前可以利成日唔唔攰,依家1-2小時就好攰要瞓覺或搵地方坐下
|
珍惜眼前 發表於 19-2-5 14:57
我上年都係咁,24小時一日我一日加埋訓18-20個鐘,但都仲係勁攰,一訓落床就訓著左
...

我有個好動2歲,我都想係咁訓
只係攰到想呻下。。
|
sandy_astroboy 發表於 19-2-5 16:28
會呀,以前可以利成日唔唔攰,依家1-2小時就好攰要瞓覺或搵地方坐下

你幾週?
|
chanlazy 發表於 19-2-5 15:10
我都係啊 訓十幾個鐘 起身一陣又再訓晏覺 但到12w就好好多啦 精神好多 加油
...

好其待!而家度日如年。
chanlazy
|
babybreadmama 發表於 19-2-5 16:38
好其待!而家度日如年。

遲啲就好會架啦 不過又開始另一樣嘢難受
sandy_astroboy
|
babybreadmama 發表於 19-2-5 16:37
你幾週?

依家14w啦
|
sandy_astroboy 發表於 19-2-5 19:10
依家14w啦
有返多D精神未呀?其實我仲有個大女,不過上一胎唔覺攰,一定唔係而家咁
我要做媽媽
|
你個肚好大咩?我又冇咁攰
Carmen8080
|
基本上每日都要訓晏教 我好彩唔洗返工 唔明啲返工孕婦點頂
freshrose
|
我到生都無覺得好攰
KIMKIM85
|

Metoo 放lunch拿拿聲食完就訓 訓幾但字都好 累到一個點 無時無刻都好眼訓。反工長期發夢
kiki903
|

我都係啊,全個人攰到一個點! 日日唔想返工,返到去又係發緊夢咁,完全集中唔到精神做嘢! 到3,4點時係咁中眼訓,到返到屋企7點幾飯都未食就已經要訓返一個鐘先,食完9點幾10點又攰到冇哂能量...
ChansBB
|

我覺得點眼瞓
都不及BB出到黎,坐完月,要番工,全人奶,未介夜奶 果種眼瞓

加油呀!
harrichong
|
有呀!24小時想嘔,行十分鐘就攰到要去睇套戲抖下,返工三點開始攰到完全集中唔到! 但係一滿十周就好咗好多。加油呀!
Ming1818
|
飲下滴雞精 會精神d同養胎架
|
ChansBB 發表於 19-2-5 23:49
我覺得點眼瞓
都不及BB出到黎,坐完月,要番工,全人奶,未介夜奶 果種眼瞓

我上一胎有左去到生都好有ENERGY,坐月只係食同泵奶因為我呀媽同老公乜都幫我做晒未感受到果種眼瞓。今胎我9週就攰同出唔到聲咁。真係胎胎都唔同。