影視娛樂

跳至

首頁
23456...51

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-2-11 10:03
又愛上返

瑪瑙宮

點解男主同爸爸唔同姓嘅?

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 19-2-11 09:36
丹E依個名令我諗起N年前嘅彭丹

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Pollyowen 發表於 19-2-11 10:51
點解男主同爸爸唔同姓嘅?
我咪問囉, 但同丹E同姓喎 不過恩浩話係自己DADDY時D表情有D 怪。

另, 丹E同書俊講姜作家本4月23日嘅書時, 又無乜好特別嘅樣, 我最初以為係佢爸囉

瑪瑙宮

htts 發表於 19-2-11 10:55
我咪問囉, 但同丹E同姓喎 不過恩浩話係自己DADDY時D表情有D 怪。

另, 丹E同書俊講姜作家本4月23日 ...
係啦, 如果係佢老豆, 又唔似咁冇事發生咁講, 但又唔明男二對個作者咁上心, 唔知有冇特別關係呢

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-2-11 11:40
係啦, 如果係佢老豆, 又唔似咁冇事發生咁講, 但又唔明男二對個作者咁上心, 唔知有冇特別關係呢
...

我都想知咩事

瑪瑙宮

htts 發表於 19-2-11 14:05
我都想知咩事
咁有依D疑問線, 都好睇過單係談情

男爵府

回覆樓主:

李鍾碩一定睇 [/smi

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-2-11 14:08
咁有依D疑問線, 都好睇過單係談情

同意呀

大宅

最關心BB問題熱投勳章

唔鐘意女主角

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

pilotmama 發表於 19-2-11 15:30
唔鐘意女主角

第6集女主對住男二超發姣,講嘢扮晒温柔,即是呢,唔係頭髮剪陰就會變後生,佢剪到咁好娘,都未見過韓國有女主剪到咁,見到佢就憎,襯返佢老公元斌,唔好襯我二碩啦

pilotmama    發表於 19-2-13 08:42

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-2-11 11:40
...

男二係二碩同父異母細佬,我亂 up

珍珠宮

htts 發表於 19-2-11 10:55

另, 丹E同書俊講姜作家本4月23日 ...

女主喺男二面前扮有文化,喺公司又爭嘢做,新入職有同事係咁相信無乜上司係鍾意,要拎功勞,又要落名,但佢唔係果個部門嘅人,係爭其他部門D嘢做,現實世界咁做一定係犯眾憎

瑪瑙宮

希澂 發表於 19-2-12 22:45

唔通係咁,佢地貼錯門神咁,都唔奇

瑪瑙宮

希澂 發表於 19-2-12 22:43
第6集女主對住男二超發姣,講嘢扮晒温柔,即是呢,唔係頭髮剪陰就會變後生,佢剪到咁好娘,都未見過韓國有 ...

之前碩拍秀智都有人話唔好,睇黎碩唔可以拍女主,要做男人多嘅劇先得啦!不過我好鍾意睇碩而大頭個樣呀!笑得又好好睇

瑪瑙宮

希澂 發表於 19-2-12 22:43
第6集女主對住男二超發姣,講嘢扮晒温柔,即是呢,唔係頭髮剪陰就會變後生,佢剪到咁好娘,都未見過韓國有 ...

我有d想男二成功追到女主添

寶石宮

希澂 發表於 19-2-12 22:50
女主喺男二面前扮有文化,喺公司又爭嘢做,新入職有同事係咁相信無乜上司係鍾意,要拎功勞,又要落名,但 ...

咁又係呀

鬼叫女主本身叻開, 但自己降grade 申請份工咩

寶石宮

Pollyowen 發表於 19-2-13 00:24
我有d想男二成功追到女主添

我想睇恩浩呷醋樣

寶石宮

希澂 發表於 19-2-12 22:45

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-2-13 06:25
我想睇恩浩呷醋樣

呷醋樣好睇呀我啱啱追到跟播,我覺得呢套好睇喎

首頁
23456...51

尾頁

跳至