當年維基解碼:揭露美國盗聽/盗取歐洲各國資料

fatgarden
|
各國國家没有太多回應,反而對華為5G就怕怕,可能怕美國多過華為,莫非真是誰大誰惡誰正確!
Alange
|
fatgarden 發表於 19-2-6 12:22
各國國家没有太多回應,反而對華為5G就怕怕,可能怕美國多過華為,莫非真是誰大誰惡誰正確!
...

當然啦!

最唔安全就係做美國盟友。
你睇吓法國一話組自己歐洲軍隊,黄衫軍就出嚟玩嘢!真係時間啱啱好。

歐洲人真係無鬼用。
Reminder
|
...

應該是
誰大,誰惡,誰霸道。
calvin1230hk
|
事實就係咁啦! 美國監聽其他國家又點? 班西方國家冇一個夠膽出聲,可能驚比人搞咩黃色折墮革命卦。睇吓法國總統,比人搵到個借口就搞到成個國家亂晒。
仲有早排德國總理都證實比美國監聽,結果咪又係不了了之。
c6william
|
calvin1230hk 發表於 19-2-7 15:46
事實就係咁啦! 美國監聽其他國家又點? 班西方國家冇一個夠膽出聲,可能驚比人搞咩黃色折墮革命卦。睇吓法國 ...

國際黑社團
calvin1230hk
|
c6william 發表於 19-2-8 06:31
國際黑社團

rabbit75
|
可惜有啲人選擇性失明…
littlesister
|
講到竊聽,最經典係當年江澤民向波音公司買專機,被按裝左大量竊聽器啦,唔通波音公司想了解江總多d咩
cycysuper
|
...

成班尾狗跟班話,最危險地方就係最安全地方,所以做最多竊聽國家,就係最好盟友
c6william
|
cycysuper 發表於 19-2-19 08:55
成班尾狗跟班話,最危險地方就係最安全地方,所以做最多竊聽國家,就係最好盟友 ...

gorky
|
就係怕佢地用左華為之後, 美國監聽吾到!
littlesister
|
全世界人都扮失憶咁,但點會唔記得丫,只係欺善怕惡啫,又睇下歐洲會點揀囉