請問大家有無好嘅陪月顧問公司介紹

mommy2015
|
JD930 發表於 19-2-11 13:18
有啊我用嗰間唔錯,個老闆係註冊護士
全部姨姨都經佢train過再考試
...

我揾緊陪月,唔該pm
mommy2015
|
cmrsh 發表於 19-2-14 15:56
我都有陪月contact, 朋友介紹, 要嘅pm我 :)

麻煩pm
mommy2015
|
小熊珠 發表於 19-2-6 14:19
我用緊個陪月好好,但唔係中間公司,係朋友用過介紹

麻煩pm
PHOENi_Z
|
你住邊區呀?我個陪月真係好好,佢走左之後我地都不斷有wtsapp來往,日常生活有咩問題佢都會解答我地
kyjy
|
PHOENi_Z 發表於 19-2-18 12:05
你住邊區呀?我個陪月真係好好,佢走左之後我地都不斷有wtsapp來往,日常生活有咩問題佢都會解答我地
...

請問可以pm佢資料俾我嗎?thanks
mommy2015
|
...

我住九龍灣區。可以PM你陪月資料比我嗎?

kyjy
|
...

已收到pm,佐我無私訊權限所以pm唔返你thank you
Tao816
|
...

我都想請陪月 可pm嗎 ?
緣圓
|
...

請問可唔可以PM佢資料俾我 thanks!!!
Queenie.w714
|
kyjy 發表於 19-2-18 12:06
請問可以pm佢資料俾我嗎?thanks

可pm。thx
Queenie.w714
|
...

可pm。thx
ipcs
|
我個陪月都唔錯,住屯門,剛問左佢9月10號後有期,有意的準媽媽可pm我。
Gigi6o3
|
回覆 JD930 的帖子

Can pm me too? Thanks!!
Tao816
|
小熊珠 發表於 19-2-6 14:19
我用緊個陪月好好,但唔係中間公司,係朋友用過介紹

可pm資料嗎?
RLSY
|
Queenie.w714 發表於 19-2-22 18:54
可pm。thx

你好,可pm我嗎
winnieey
|
...

可以pm 嘛?謝謝
Sum.
|
回覆 JD930 的帖子

可以Pm我嗎?感謝🙏
Yansl
|
...

求介紹喔!!可唔可以pm資料比我喔thx
MrsMrs.Yau
|
...

可以pm 資料給我嗎?感謝。
MrsMrs.Yau
|
...

可以pm 資料給我嗎?感謝。