買100張六合彩唔中, 要自殺?

yucl_hk
|
馬鞍山薈朗的謀殺及自殺案。探員及鑑證科人員通宵在場搜證,在兩名死者的房間內發現「沙塵滾滾」,牆身曾被人用「風炮」亂咁鑿,以致牆身遺下多個十字型小洞,及30多個疑用油掃畫上的紅色交叉圖案,警方懷疑有人殺死女友後,情緒極度失控下做出此行為。

探員同時在單位內,發現約100張上月31日預計派彩逾4200萬的六合彩彩票,每張投注金額為100港元,總數約值萬餘元。而該期六合彩頭獎無人中,二獎6.5注中,每注派彩491,550港元,三獎127注中,每注派67,080港元。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
hohinmama
|
yucl_hk 發表於 19-2-6 15:39
馬鞍山薈朗的謀殺及自殺案。探員及鑑證科人員通宵在場搜證,在兩名死者的房間內發現「沙塵滾滾」,牆身曾被 ...

未確定死因吧?!
但無論如何,思想偏激的人真可怕
crystal媽咪
|
馬鞍山薈朗的謀殺及自殺案。探員及鑑證科人員通宵在場搜證,在兩名死者的房間內發現「沙塵滾滾」,牆身曾被 ...

如果真係因為中唔到六合彩要自殺,我諗我都死咗好多次
tsung
|

HoshiSora
|

唔知同呢100張六合彩有冇直接關係。
但看來一定有人係有躁狂暴躁症,
做事誇張又瘋狂,沒有節制,亦不能控制。

sunnygirl
|
似係精神有問題
幸福花
|
可能個!腦有D問題多!
fatgarden
|
凡是不可以看表面,無咁簡單!
11B
|
HoshiSora 發表於 19-2-6 16:06
唔知同呢100張六合彩有冇直接關係。
但看來一定有人係有躁狂暴躁症,
做事誇張又瘋狂,沒有節制,亦不能控 ...

呢度喺新起私人樓,都唔知層樓係咪佢定租人哋!
11B
|
幸福花 發表於 19-2-6 16:17
可能個!腦有D問題多!

同一期買100張六合彩!好明顯啦!
幸福花
|
回覆 11B 的帖子

買到痴咗?
HoshiSora
|
11B 發表於 19-2-6 16:45

隔離帖有29歲男事主2016年與家人聯名以4百幾萬買了這單位,2018年與28歲女朋友入伙。
hs3290
|

同屋企人聯名買
Alex123
|

新聞好似話是自己樓。
靚靚C9
|

zxyggp
|
借左錢還唔到?
想以小博大,真係無咁易。
日月水火
|
apelok
|
隔離討論區話100張六合彩係伏線, 唔中,女友講野刺激到個男動殺機
rex13
|
HoshiSora 發表於 19-2-6 17:06
隔離帖有29歲男事主2016年與家人聯名以4百幾萬買了這單位,2018年與28歲女朋友入伙。
...

攪炒
Mm233
|
[quote]apelok 發表於 19-2-6 17:24
隔離討論區話100張六合彩係伏線, 唔中,女友講野刺激到個男動殺機
...[/quot4e]有內幕定佢地估