唔開心,呻一呻,多謝先

lovelybaby2015
|

其實近呢半年都不太順心,先是自己婦科病丶受傷見血(現沒大礙);然後煩仔女學業及操行,常要跟老師交渉;加上男家家人不和,已經唔太開心
昨天又跟男家生磨擦,家人還差點大出手,我仲被99話左兩句。
今天拜年時仔仆親,call了白車,幸好情況還可以不用入急症室。
心情大受影響,仲要新年流流。
唉,忍唔住喊了出來。我認我易喊
希望開年後會好起來!

有緣看到這個帖的jm多謝你們聽我呻
希望大家新年快快樂樂,身體健康,心想事成!大家多點正能量!

wcpcelia    發表於 19-2-7 17:50
edhepp    發表於 19-2-7 12:39
edhepp    發表於 19-2-7 12:36
bettylam
|
lovelybaby2015 發表於 19-2-6 17:36
其實近呢半年都不太順心,先是自己婦科病丶受傷見血(現沒大礙);然後煩仔女學業及操行,常要跟老師交渉; ...

咁岩咁多事一齊發生,好事接住來
v.sweet
|
否極泰來
channba31
|
出年避年,唔好去。
|
bettylam 發表於 19-2-6 17:42
咁岩咁多事一齊發生,好事接住來

jm承你貴言,我也祝你萬事如意,事事順心!
|
v.sweet 發表於 19-2-6 17:43
否極泰來

多謝你,祝你萬事勝意!
|
channba31 發表於 19-2-6 17:43
出年避年,唔好去。

真的,如果唔啱牙,少見為妙!免得再有衝突
idato
|
出去行返個大運,好事自然來
rubymeow
|
lovelybaby2015 發表於 19-2-6 17:36
其實近呢半年都不太順心,先是自己婦科病丶受傷見血(現沒大礙);然後煩仔女學業及操行,常要跟老師交渉; ...

這樣一定會不開心的 但傷心一天好了 明天又是新开始 樂觀勇敢積極做人 你會活得更好 祝福你們一家人
jl1018
|
lalalumlum
|
唔開心事仲會過去的,好事就會一件件咁來,加油呀!
Jasmine-4711
|
太多事一齊發生,好彩仔仔冇事。赤口在家休息下。和男家不和,如 C6撐你,以後少d見。

你以上咁多項,我只係同男家人打架未試過,吵大鑊就有。有一年,年初一,我同仔去急症,C6去拜年。其他你遇上的事,我近期都中晒。You are not alone.

祝願你一家以後萬事勝意 [/s二miley]
|
idato 發表於 19-2-6 17:51
出去行返個大運,好事自然來

多謝你,希望你新一年也行大運!
|
rubymeow 發表於 19-2-6 17:52
這樣一定會不開心的 但傷心一天好了 明天又是新开始 樂觀勇敢積極做人 你會活得更好 祝福你們一家人
...

我會!我信明天會更好!我也祝福你,好心地的jm!
小星星1
|

|
lalalumlum 發表於 19-2-6 17:56
唔開心事仲會過去的,好事就會一件件咁來,加油呀!

謝謝你呀!也希望你新一年好事齊來!
bettylam
|
lovelybaby2015 發表於 19-2-6 17:44
jm承你貴言,我也祝你萬事如意,事事順心!

謝謝你!笑住面對每一件事,開心過每一天.
|
jl1018 發表於 19-2-6 17:54

|
小星星1 發表於 19-2-6 17:59

little_monkey
|

希望你呻左會舒心d. 事情係煩,一件一件咁去overcome 啦!