[急問]6W4 今朝特然有血 >_<!

teteru
|
有冇JM試過/知道點解又系咁?今朝起身去toilet嗰時有血,唔係啡
第一胎又系試過咁,有血,不過嗰時3~4w時有,但最後都化學咗

點知今次第二胎又嚟~ 今日先初三,婦科都仲未開,點算 &#128557;&#128557;
shadowb
|
有血就去急症,吾好等
H_925
|
teteru 發表於 19-2-7 14:11
有冇JM試過/知道點解又系咁?今朝起身去toilet嗰時有血,唔係啡
第一胎又系試過咁,有血,不過嗰時3~4w時有 ...

你照到閃閃未? 未就去急症睇下
如果已經照到,又唔多血,無痛,聽日去私家婦科睇下。
政府早期去佢都係幫你照下,無野做到。

我都7wk,昨日同今日都有d 血,訓下床,聽日咁岩約左醫生,所以聽日先去照下

teteru
|
H_925 發表於 19-2-7 14:42

你照到閃閃未? 未就去急症睇下

岩岩新年假前睇過婦科,照咗心跳size正常
本來約咗月尾覆診,而家停咗冇血,得返DD好似
唉~ 而家訓系到冇喐
心情down
我要做媽媽
|
因為你第一胎嘅時候都試過咁嘅情況,我建議你都係去睇吓急症先
wildbaby
|

10日前中左流感,我自己驗到有,中醫都話有左,都估到好危,剛剛出血,好似m咁,應該是無左,上年同一時間又係咁,上年去急症及私家,其實無野做到,只是話排晒後去照,睇下排清未,現在心情好do an,已經2次啦!好難得1年後又有返,今次無打算去急症了,去完都無用。
GCHK
|
有血嘅話,最好立刻去急症亞
renee12345
|
teteru 發表於 19-2-7 14:11
第一胎又系試過咁,有血,不過嗰時3~4w時有 ...

多唔多,我2胎都有,食安胎藥,第一胎醫生開,之後自己買
teteru
|
renee12345 發表於 19-2-8 00:15
多唔多,我2胎都有,食安胎藥,第一胎醫生開,之後自己買

今日去咗搵另一位婦科醫生睇,睇完定返少少
照到size大咗,心跳勁咗。
醫生話見唔到有其他嘢引至出血
安全起見比咗安胎藥,不過唔係食,唔係打針
系自己塞入