自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-14 09:30
wow
你收埋收埋唔少寶物呀!
吸引死人咩!?
你不如話我衰, 將 d 精品左塞右塞, 連公司都有, 想搵時都唔知點集齊晒

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miriam 發表於 19-2-14 09:34
唔使, 我會向管理員打主意

個塊鏡聽管理員講, PR 幫塊鏡改左個好抵死既名, 叫 "BK 靚爆鏡" :joyo ...

咁搞笑。BK靚爆鏡。
問老細吖! 老細都好好人㗎
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miriam 發表於 19-2-14 09:36
你不如話我衰, 將 d 精品左塞右塞, 連公司都有, 想搵時都唔知點集齊晒

...

有個office畀你收埋正嘢都好呀!
我開頭以為你喺bk做㗎

珍珠宮

miriam 發表於 19-2-7 16:58
想揾相中既扣黎扣電線,點知揾左呢堆 bk 精品出黎,唔知仲有幾多野塞左去邊樹

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-14 09:36
咁搞笑。BK靚爆鏡。
問老細吖! 老細 ...
老闆, 你又知佢好好人

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

寶石宮

miriam 發表於 19-2-14 09:41
老闆, 你又知佢好好人

你冇見過佢咩

王國長老

crystal媽咪 發表於 19-2-14 09:38
有個office畀你收埋正嘢都好呀!
我開頭以為你喺bk做㗎
...
開版主會時我應徵過做掃地架, 記住齋掃地, 其餘都唔做, 不過佢地話有吸塵機喎

王國長老

crystal媽咪 發表於 19-2-14 09:42
你冇見過佢咩
Rainer 同大臣緊係識喇

寶石宮

miriam 發表於 19-2-14 09:45
Rainer 同大臣緊係識喇

太謙啦!掃地唔啱你

王國長老

crystal媽咪 發表於 19-2-14 09:47
太謙啦!掃地唔啱你
做掃地好, 可以準時收工嘛

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至