胎兒在下腹位郁得好勁,是否生得?

wing1004wing
|
我想問下,我琴晚半夜開始,阿B就不斷係我下腹位郁得好勁,有時郁到好似想撕開我肚皮沖出黎咁,而且又有d急屎感覺,咁是不是生得呢?還是正常?

我40w+5
wuyanju
|
wing1004wing 發表於 19-2-7 17:06
我想問下,我琴晚半夜開始,阿B就不斷係我下腹位郁得好勁,有時郁到好似想撕開我肚皮沖出黎咁,而且又有d急 ...

我38+2,一日兩三次肚痛,又有急屎感覺
$知足常樂$
|
wing1004wing 發表於 19-2-7 17:06
我想問下,我琴晚半夜開始,阿B就不斷係我下腹位郁得好勁,有時郁到好似想撕開我肚皮沖出黎咁,而且又有d急 ...

去睇醫生,驚bb掙扎緊
emmmacyk
|
已過預產期,其實入院check下穩陣啲
貝貝大人
|
真係入院睇下好
GCHK
|
emmmacyk 發表於 19-2-7 17:32

agree,我都覺得入院check穩陣D
我要做媽媽
|
我果時候就郁得唔犀利㗎,不過你有急屎既感覺真係要問問醫生比較好
李露眉
|
過晒預產期,一定直上產房
|
emmmacyk 發表於 19-2-7 17:32

但我又無陣痛又無見血又無穿水,應該係去產房?還是睇急症?

|
李露眉 發表於 19-2-7 22:32
過晒預產期,一定直上產房

咁要不要打電話去產房講我情況先去?
喊包媽媽
|
wing1004wing 發表於 19-2-8 05:24
但我又無陣痛又無見血又無穿水,應該係去產房?還是睇急症?

我記得過左24周有事直接上產房架啦,會有人招呼你,祝平安順利快生產
catping
|
wing1004wing 發表於 19-2-8 05:26

姑娘話過有見唔舒服就去產房啦!何況你bb週數已過40週!
喊包媽媽
|
wing1004wing 發表於 19-2-8 05:26

唔洗,就甘行去就得,我之前試過肚痛,以為早產,去產房,咋糊