夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

王國教室勳章

好衰!你做FTM都好大付出,點可以咁樣蝦你!佢俾錢你就可以咁?
調返轉頭,你返工,佢安排點照顧個女!
你值得尊重同愛!
佢應該多謝你自己湊女!
仲有,唔好介意,你老公咁燥,係咪有情緒病?
我朋友老公有排係咁,睇完精神科好返無事,有病時係零商量,只會狂罵

大宅

我地淨係年三十晚翻男家 男家屋企d人掛住翻工都唔齊人
初一,二去女家到食 吹下水食下糕打下牌 玩到好夜下

男爵府

華妹妹 發表於 19-2-8 09:32
如果係我,佢講得出我食佢住佢要聽佢話,我會即刻爆佢,做男人做到你咁賤,咩叫食你住你?咁我做你老婆,幫 ...

完全同意,我都頂唔順呢句「我食佢住佢要聽佢話」,工人做嘢收入都淨袋4千幾蚊,未計食住。講出呢啲說話嘅人真係當自己老婆工人都不如。

大宅

"佢話我食佢嘅,住佢嘅,就冇得出聲。 "

我覺得你老公好唔尊重你, 邊日去邊可溝通下, 去探娘家都好正常, 同埋你都好俾面日日都同佢親戚食飯了喔。

我都覺得JM要自力更生, 自己出來做PART TIME咩都好, 反正你女可上K1了。

俾少少家用好似大晒咁!

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

算把啦... 如果係咁, 問一問佢...難道男家人是人..女家人不是人嗎?
愛錫我...就懂得尊重我的家人...

男爵府

佢明恰你無收入,小朋友可以轉讀全日制嘛?
做份兼職都好丫,起碼可以塞住佢把口

複式洋房

多謝各位的意見。現正努力找兼職。重整心情,希望可以低調地儲存金錢同力量,帶囡囡過新生活。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Mindywoo0314 發表於 19-2-12 20:22
多謝各位的意見。現正努力找兼職。重整心情,希望可以低調地儲存金錢同力量,帶囡囡過新生活。
...

努力
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

Nancy20090615 發表於 19-2-8 00:58
嫁左初一全日男家好正常。点會初一晚走左去女家?

死火,咁分架?我99同我住,我日頭响屋企,下午就返娘家直到晚飯,咁我咪錯哂?(其實我兩個妹都係咁喎,日頭夫家,夜晚娘家)

伯爵府

cometingliu 發表於 19-2-9 20:40
原來重點係樓主無收入

無錯,無收入,唔好講老公錫唔錫,佢直頭睇唔起樓主,家庭地位低,快d去揾工塞返佢把口,咪以為女人好蝦

瑪瑙宮

sweet__heart 發表於 19-2-12 23:25
死火,咁分架?我99同我住,我日頭响屋企,下午,返娘家直到晚飯,咁我咪錯哂?(其實我兩人下個妹都係咁喎, ...

我係講一般,5係一定。其他做法个c6, 6299 接受到咪得。

你个做法,我係你99會接受添,但如果我有意見,你同c6係咪會商量下点做呀?會5會,呀99 我係咁架喇。係可以,但 99 条氣5順。你做法你99 ok, 你99份人冇計較同埋錫你,尼点你应該知。

首頁

尾頁

跳至