想問QE結構係姑娘定醫生照

ChansBB
|
我諗梗佢轉左新機
係咪可慳番唔洗出面照
Zoeannike
|
姑娘照
musiccisum
|
ChansBB 發表於 19-2-8 10:23
我諗梗佢轉左新機
係咪可慳番唔洗出面照

有姑娘有醫生,我係麻煩友次次都係醫生照
mattqueen219
|
我諗梗佢轉左新機
係咪可慳番唔洗出面照

結構好似係Dr照...因為我2胎都係DR照
Nbs
|

無定的,純粹睇下編左你去醫生定姑娘個session, 點編都係隨意的,邊到有位就編邊到。
高級母胎醫生照嗰d 唔同,有特別野先會去嗰個session.
ChansBB
|
musiccisum 發表於 19-2-8 11:43
有姑娘有醫生,我係麻煩友次次都係醫生照

我係高危一族呀都
咁係咪醫生
ChansBB
|
Nbs 發表於 19-2-8 13:43
無定的,純粹睇下編左你去醫生定姑娘個session, 點編都係隨意的,邊到有位就編邊到。
高級母胎醫生照嗰d 唔 ...

我見完第一次姑娘
已經係高級醫生幫我度頸皮 心臟 同頭呀
ChansBB
|
mattqueen219 發表於 19-2-8 13:40
結構好似係Dr照...因為我2胎都係DR照

你係唔係高齡/高危呀?
Nbs
|
ChansBB 發表於 19-2-8 22:45
我見完第一次姑娘
已經係高級醫生幫我度頸皮 心臟 同頭呀

唐氏度頸皮唔同,有試考的,所以可以係姑娘或母胎醫生,department 內其他普通嗰d 醫生好多都無考呢個試,反而有d姑娘會考 (dept 會推 d 人出去考,因為淨醫生做做唔晒的)
bbshan0729
|
我諗梗佢轉左新機
係咪可慳番唔洗出面照

我係醫生照,初頭我都諗住可以慳返,但係個醫生照得超hea,最後我都俾錢照多次
mattqueen219
|
ChansBB 發表於 19-2-8 22:46
你係唔係高齡/高危呀?

不是呀 ,最驚喜係今次照結構第一樣野就問我知道係仔定女未,之後話幫我照完再確認多次.....因為第一胎個時基本上問左 都不太想講 ,但最後都有話我知 買粉紅色衫la,當然我第一胎個時都擔心 所以係私家都照結構,如果你擔心 2邊照 當買個安心。
ChansBB
|
Nbs 發表於 19-2-8 23:08
唐氏度頸皮唔同,有試考的,所以可以係姑娘或母胎醫生,department 內其他普通嗰d 醫生好多都無考呢個試, ...

原來係咁
ChansBB
|
mattqueen219 發表於 19-2-9 07:19
不是呀 ,最驚喜係今次照結構第一樣野就問我知道係仔定女未,之後話幫我照完再確認多次.....因為第一胎個 ...

咁真係好少係政府照完講你知性別喎
ChansBB
|
我諗住特登book個期後過QE結構
咁就可以到時再揀去唔去
Nadiac
|
ChansBB 發表於 19-2-9 08:26
我諗住特登book個期後過QE結構
咁就可以到時再揀去唔去

我當時都係咁,私家bk後d做back up ,但qe照係姑娘照,有d串,態度初初唔親切㗎,傾傾下知道我地hk人又好似好d,我都刻意地表示我唔係好蝦,佢就後來就好咗好多,不過都體諒佢哋實在太多野做,有時叫名入房又要叫佢幾次d人仲慢慢行入去,但整體都照得好仔細,最後取消咗私家果邊
ChansBB
|
Nadiac 發表於 19-2-9 23:57
我當時都係咁,私家bk後d做back up ,但qe照係姑娘照,有d串,態度初初唔親切㗎,傾傾下知道我地hk人又好似 ...

咁係咪都準確呀!?
Nadiac
|
ChansBB 發表於 19-2-10 00:14
咁係咪都準確呀!?

準㗎
ChansBB
|
Nadiac 發表於 19-2-10 12:14
準㗎

希望我都可以好似你咁順順利利
Nadiac