開工大吉

GiGi330
|

謝謝意見先。
mameme
|
要嬲爆?! 咁你原本預算收幾多? 拍佢枱開個價俾佢囉
小可愛11
|
GiGi330 發表於 19-2-8 15:41
大伯(無小孩,本身不是窮)每年也是封$20俾我仔,老公話佢細個佢阿爸阿媽都係甘封俾佢地,試圖幫佢哥哥掩飾 ...

其實利是講意頭啫。
小禮物
|
咁你想佢封幾多 利利是是,心意啫
7月豆沙包
|
下..你想人地封幾多?

goat
|
本身唔係窮, 同佢應唔應該封幾多比子侄冇關係,
樓主下次霸氣D, 直接唔要利是
misti
|
留名食花生
女皇陛下
|
利是講心意,收左咪算囉
叉包兔
|
其實我大伯呢兩年都係封$10…我記得佢以前係封$20…利是嘅野都係意頭姐…
萍pig
|
咁,管理員有幫手看門口。你仔做過甚麼?
cy101
|
全世界一樣都好呀, 最怕看更仲大封過子姪, 到時你咪仲嬲!
jeannietsui
|
你堅嬲家?
利是嘅野,心意黎家啫,封幾多隨心啦,對方富有與否同利是內涵扯唔上關係家!
BGCOME08
|
真係好cheap……不過係你囉,等錢開飯?
太空媽
|
咁你想人封幾多呀.......
wswong66
|
你覺得人地要封幾多?
你自己又封幾多?
人地一句,個仔你生既,又唔係我生,我做咩要封咁多比你仔,你都無聲出啦
等食花生(emoji)
1010mum
|
其實封利是係俾邊個?

收果位嬲所以托你上黎爆?
goat
|
大伯(無小孩,本身不是窮)每年也是封$20俾我仔,老公話佢細個佢阿爸阿媽都係甘封俾佢地,試圖幫佢哥哥掩飾。大佬呀,佢阿爸阿媽要供書教學,平時付出不計其數,過年封$20利是,叫象徵式。
佢大佬果D,唔識講,其實我真係未同佢熟到可以完全唔計較囉。

cap定圖
tansyneko    發表於 19-2-8 17:36
Poyau    發表於 19-2-8 17:29
1010mum    發表於 19-2-8 15:50
wuwucancan
|
小禮物 發表於 19-2-8 15:44
咁你想佢封幾多 利利是是,心意啫

十萬九千七
Poyau    發表於 19-2-8 17:24
orangeca
|
大伯無小朋友, 你想人地比幾多?
AXG
|
利利是是講心意,點解咁都嬲爆
即使李+成比利是你,唔通佢咁有錢要入張票黎封比人咩