大家有冇發新年財?

麟媽媽
|
年初一、二、三都同一大班親戚朋友團拜,我哋玩魚蝦蟹又玩盲公骰仲有射龍門,笑到成間屋都震晒!呢幾日總數贏咗$42添。
yurijm
|
我有啊
玩鬥地主
玩咗成個下午,贏咗餐下午茶
個個開心
cinda72.
|
輸到想死
mameme
|
無呀!c6夾埋個衰仔包鋤D打龍通! 屈我三炒要請食雪糕! 蝦我呀!
laierping
|
初三入馬場贏咗個下午茶
麟媽媽
|
果然各位都係小賭可以宜情!
cbeyond
|
麟媽媽 發表於 19-2-8 16:26
年初一、二、三都同一大班親戚朋友團拜,我哋玩魚蝦蟹又玩盲公骰仲有射龍門,笑到成間屋都震晒!呢幾日總數 ...

我輸$43喎
預左輸, 氹吓老人家開心, 幾十蚊, 好抵
robbieyan
|
我自己無乜橫財運, 係C6玩多d.
初一返娘家同屋企人玩射龍門, 佢話好似嬴$2xx, 唔肯定因為唔記得本身有幾多本.
初二過大海, 嬴五位數, 過肥年
Vin仔媽
|
無呀
Mary媽咪
|
年初一、二、三都同一大班親戚朋友團拜,我哋玩魚蝦蟹又玩盲公骰仲有射龍門,笑到成間屋都震晒!呢幾日總數 ...

打麻雀,贏左46蚊
麟媽媽
|
robbieyan 發表於 19-2-8 16:46
我自己無乜橫財運, 係C6玩多d.
初一返娘家同屋企人玩射龍門, 佢話好似嬴$2xx, 唔肯定因為唔記得本身有幾多 ...

琴日我哋玩射龍門,我個仔拎到A同K, 佢幾鬼心雄買晒個Pool $72點知真係撞柱,要拎$144出黎,好大個教訓呀!
NoName
|
小小地嬴左二百幾
peony_so_hk
|
打下麻雀仔
冇輸贏
HoshiSora
|

nganc9
|
聽晚先知
終極熊貓
|
麟媽媽 發表於 19-2-8 16:50
琴日我哋玩射龍門,我個仔拎到A同K, 佢幾鬼心雄買晒個Pool $72點知真係撞柱,要拎$144出黎,好大個教訓呀 ...

算細啦個pool
麟媽媽
|
終極熊貓 發表於 19-2-8 23:23
算細啦個pool

細路玩一人落part 五蚊雞咋,所以七十幾都好多架喇!
love2talk
|
麟媽媽 發表於 19-2-9 02:22
細路玩一人落part 五蚊雞咋,所以七十幾都好多架喇!

年初一陪兩家長老打牌,兩公婆奉獻咗3000幾
麟媽媽
|
love2talk 發表於 19-2-9 02:27
年初一陪兩家長老打牌,兩公婆奉獻咗3000幾

我新正頭仍未落場,聽日先第一場賀歲牌呀!
love2talk
|
麟媽媽 發表於 19-2-9 02:40
我新正頭仍未落場,聽日先第一場賀歲牌呀!

賀歲牌

祝你大殺四方