請比意見

piggip77
|
你好憎老公個朋友(你老公知你好憎佢),而你老公仍時常同呢個朋友外出, 你會嬲嗎?
anna59
|
為乜事咁憎佢, 佢份人唔好?
crystal媽咪
|
piggip77 發表於 19-2-9 10:49
你好憎老公個朋友(你老公知你好憎佢),而你老公仍時常同呢個朋友外出, 你會嬲嗎?
...

睇下乜嘢憎?
嫖賭飲吹爭人錢唔還嗰啲,我會直接開始叫老公疏遠佢
mini1204
|
吾會
除非憎佢係因為性犯事件
華妹妹
|
我c6個fd我勁憎,不過我唔會阻佢地。
但佢一出現我就會話:我番去先,你地慢慢
I9528
|

調番轉,假如你有個女性知己,但老公勁憎,你又會如何?
Babymak1234
|
會睇下因爲咩事,係男定女?
20150618bb
|
...
有時無計............因可能有經歷,好難出口,會另到你老公對你................
ninachu
|
...

唔會嬲,又唔係逼你做fd,嬲咩?
Winnieho1004
|
唔會嬲,又唔係要我同佢做friend
kc_01k
|
有,佢同嗰條友出,應該冇比我知,最好唔好比我知,而佢呢個朋友,我曾經直接小過佢。如果再見面應該會同佢開拖。
小可愛11
|
華妹妹 發表於 19-2-9 12:18
我c6個fd我勁憎,不過我唔會阻佢地。
但佢一出現我就會話:我番去先,你地慢慢
...

X 2
我老公班朋友仲知道有我嘅場合,條粉腸一定唔可以出現,如果唔係可能會有命案發生 (因為條友試過口臭講錯嘢,仲賴得戚,我二話不說就將張櫈車埋去,全場靜咗五秒,然後班朋友叫佢道歉,但我跟手掃埋隻杯落地下,講明有佢冇我)
所以從此以後,佢再無喺我面前出現過,雖然我老公間唔時都有約佢,後來佢開始明白我點解咁唔 like 條粉腸亦漸漸疏遠條友。

小可愛11
|
kc_01k 發表於 19-2-9 16:04
有,佢同嗰條友出,應該冇比我知,最好唔好比我知,而佢呢個朋友,我曾經直接小過佢。如果再見面應該會同佢 ...

crystal媽咪
|
小可愛11 發表於 19-2-9 17:42

X 2

做個靚太
|
睇下條友衰乜啦~
拍拖時我老公有個fd,成日教我老公點樣食女,知我老公同我拍拖,就教我老公點樣最快食到我,仲話事後分享結果,頂唔順尼D咸蟲,我直接要我老公斷來往,似番個正常人,否則分手!