潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Cara2006 發表於 19-2-9 11:49
你地第一個 H ,是甚麼款?甚麼色?

見 garden party 好多人討論,30 細細地,好似好好用。

我都係155cm高,用gp canvas30剛剛好,覺得36有點大但可以上膊!
Rodeo pm size 應該大概$4000 , mm size 應該大概$4800
不過鋪好少有rodeo貨!
Twilly 應該$1540!

wcpcelia    發表於 19-2-11 09:28

男爵府

Cara2006 發表於 19-2-9 13:18
呢隻藍色好靚,
下,原來馬仔會成日冇貨?咁點先買到。

要多巡鋪!
H最唔好既就係要多巡鋪,同SA 打好關係,因為SA一般都係留哂靚野比熟客!

男爵府

Cara2006 發表於 19-2-9 13:26
原來咁,但邊間 d 人 nice d ?
唉,我買得又唔多,好難成為熟客。

我都買唔多!所以唔會係香港買,最怕打關係呢!
其實我覺得係睇SA,間間都有好有唔好既SA,睇你遇著好既定壞既!
有時間多去望下問下,話唔定有驚喜!
可以問左有無gp先,有貨佢會拎比你睇,到時睇下顏色適唔適合再決定!
不過唔好諗住一次兩次就咁易遇到,因為都好多人買!

男爵府

Cman0529 發表於 19-2-9 22:47
我都有呢隻色,canvas GP36 ; 我拎返
工用,有時買多左野都塞哂入去或者放埋BB 野入去都好方便 ...

可能我用慣細袋,覺得30已經好大!
平時都擺唔多野,如果用gp36我覺得無需要!
如果你用開大袋又可以番工又可以做奶粉袋,緊係36好用好多!
所以係各有所需!就番自己用途!

男爵府

carama 發表於 19-2-21 10:08
如果入門袋, GP唔錯
我有個30 canvas夠輕

好鍾意哩隻藍色
30 canvas真係好輕,容量又好,真係唔錯!

首頁

尾頁

跳至