世界之窗

minnieyypl
|
請問一下大家近排有無上過世界之窗的滑雪場玩過吖?乾淨企理嗎?合小朋友玩嗎?
20150618bb
|
minnieyypl 發表於 19-2-9 16:39
請問一下大家近排有無上過世界之窗的滑雪場玩過吖?乾淨企理嗎?合小朋友玩嗎?
...
有滑雪玩,真係唔知道,好多年前到過
廷廷媽
|
果個場好多香港板仔練習技術,個場好細,玩ski 好少,上次我帶boot 上去玩過,我朋友係輸送帶跌低左起唔到身,我後面個板友即刻走上去叫我朋友look 埋一邊唔好阻住人,我諗佢地唔係幾歡迎小朋友去玩
minnieyypl
|
廷廷媽 發表於 19-2-9 16:49
果個場好多香港板仔練習技術,個場好細,玩ski 好少,上次我帶boot 上去玩過,我朋友係輸送帶跌低左起唔到 ...

咁啲係灰色定白色?
莊cc
|
minnieyypl 發表於 19-2-9 16:39
...

初三上去玩佐,OK啦、好凍啊、其實可以去睇下其他景
minnieyypl
|
莊cc 發表於 19-2-9 19:51
初三上去玩佐,OK啦、好凍啊、其實可以去睇下其他景

世界裹醼?例如呢?可介紹一下嗎?
youhello507
|
而家乜收費?

我記得唔大,又較斜的
莊cc
|
minnieyypl 發表於 19-2-9 20:37
世界裹醼?例如呢?可介紹一下嗎?

世界之窗有好多迷你景睇,門票220港紙,你講果個滑雪場就另外收費、我帶個仔入去滑雪梯,30蚊入場。
minnieyypl
|
莊cc 發表於 19-2-9 20:51
世界之窗有好多迷你景睇,門票220港紙,你講果個滑雪場就另外收費、我帶個仔入去滑雪梯,30蚊入場。
...

感謝各位