自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

我試過未Plan 就想黑面

試過諗住單拖同個仔去旅行

有朋友話想join, (1大3細)、但話自已乜都唔識、咩都靠曬我、又問到好詳細每日行程、食飯在邊食......我諗諗下同佢講唔得閒去、叫佢跟團。

水晶宮

Queenie_0012 發表於 19-2-12 10:47
真係辛苦到無朋友!
但呢個係老公,無得揀仲衰⋯⋯⋯⋯
鄧你辛苦。:sweati ...

唔會的,天上給你power bank 必會配埋條差電線,你供人動力之餘也給你差電回氣

雖然有這1小黑点,佢好顧家架,緊老婆 多過佢個女 已比其他人好幸福的

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

spikenard 發表於 19-2-12 11:03
唔會的,天上給你power bank 必會配埋條差電線,你供人動力之餘也給你差電回氣

雖然有這1小黑点 ...

咁由佢發脾四啦。

大宅

frenchmay 發表於 19-2-10 08:40
明明好難得去旅行,點解有人係鍾意黑面或少少事就嬲?大家有無試過呀?咩原因呢?最後點應付呀?
...

差唔多每次去旅行都會有樓主既情況出現。

原因好多,重點係佢唔爽就黑面,明明黑到不得了,都仲話自己無黑面,然後就嘈起上黎。

幾次佢都係走左去,剩低我一個,或我同個女兩個。

最後都係等大家冷靜,打返電話搵對方,等時間再過多d,過左啖氣咪又再sweet返囉。因為老實講,為左d咩事嘈都唔記得了,即係根本係小事,只係大家唔妥大家既態度囉,咁做夫妻既野,過左道氣咪又拖返手仔囉。

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

有,我c6 ,成日發脾氣,過年去福岡釣船茶屋食飯,坐榻榻米發爛渣,話隻腳好辛苦,阿囡釣緊魚又阿吱阿咗,結果坐咗半個鐘,啲菜未上齊就話唔食,出去等我哋我無理佢,食多一個鐘先走,當時阿囡同我啲家姐都唔理佢,可能已經見慣不怪夜晚返到酒店佢都無食嘢,我當睇佢唔到,第二日又無事
I 大蚊豬   

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

以前兩公婆去親都鬧交,係香港又唔會鬧架喎,所以唔鍾意同佢去旅行,依家同埋亞仔一齊去就好少鬧。

伯爵府

回覆樓主:

試過,有次佢認錯路,行左好耐,之前仲話自己認路點叻,我咪吋佢囉,佢就black面。
又試過幾次都有啲拗撬,不過次次都係佢氹返我,大家都想開開心心渡假

首頁

尾頁

跳至